CHP Niğde Merkez İlçe Başkanı Abdullah Türkmen ; Diyarbakır’da Apo Şov yapıldı. Terörist başının posterleri ve PKK paçavraları arasında Öcalan’ın yol haritası açıklandı. Hükümetin düştüğü çaresizlik gözlendi.” dedi.

 

Abdullah Türkmen  yaptığı basın açıklamasında ; Diyarbakır’da teslim belgesi imzalandı. Dağdaki teröristler giysileriyle Lice’ye indiler. Yüzlerini poşularla örtmüşlerdi. Sadece gözleri görünüyordu. Hemen yanlarında Devletin askeri ve polisi vardı. Ama onlar hiçbir şeyi görmüyordu. Görseler de karışmaları mümkün değildi. “Çünkü emir almışlardı” . Adamlar omuzlarında otomatik silahlarla İlçe merkezine indiler ve buna polisler göz yumuyordu. Teröristler devletin yanıbaşında havaya ateş ederek Nevruz kutluyorlardı. Ulusal bayramların kutlanmasına yasaklar getirildiği bir ülkede 40.000 kişinin ölümüne sebep olan terörist başının mesajı okunuyor. Milyonlarca kişi bir araya geliyor, Diyarbakır’da Türkiye’nin ismi siliniyor.

 

Biz kazandık bizim isyanımızı kimse durduramaz. Aslında nevruz baharın gelişi ama Diyarbakır’da kutlanan nevruz bir başkaldırının sonunda elde edilen zaferin kutlanması havasına dönmüştür.

 

 

Silahlar susacak barış gelecek diye uydurulan sloganlar hepsi zafer sarhoşluğunun nameleri, Diyarbakır’da Apo Şov yapıldı. Terörist başının posterleri ve PKK paçavraları arasında Öcalan’ın yol haritası açıklandı. Hükümetin düştüğü çaresizlik gözlendi.

 

 

Ama şunu bilsinler ki Türkiye yalnız değildir. Cumhuriyeti ve devleti kuran Cumhuriyet Halk Partisi olduğu sürece vatanı bölemeyecekler. Çünkü CUMHURİYET HALK PARTİSİ bölünmezliğin ve halkının yanındadır.” dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim