CHP Niğde Belediye Başkan Adayı Rasim Yılmaz, diğer partilerin adaylarını canlı yayına davet ederek, “Hodri meydan. Bütün aday arkadaşlarımı canlı yayına davet ediyorum. Projelerimizi yarıştıralım. Niğde’miz için neler yapabiliriz bunları yarıştıralım. Tartışalım diyerek Niğde’deki bütün siyasi parti belediye başkan adaylarına meydan okudu.

Ak Parti, MHP ve İyi Parti Niğde Belediye Başkan Adaylarına seslenen Rasim Yılmaz: “Niğde’nin genç ve dinamik belediye başkanı adayıyım. Niğde’nin geleceği ile ilgileniyorum geçmişiyle değil. Geçmişte Niğdeliler sizi gördüler. Ne yaptığınızı iyi biliyorlar buyurun canlı yayına siz sorun ben cevaplayım. Ben sorayım siz cevaplayın. Size söz veriyorum geçmişini sormayacağım. Bunun garantisini de veriyorum. Şu kanal bu kanal da demiyorum. İstediğiniz yerde, istediğiniz zamanda istediğiniz internet portalında buyurun canlı yayına hodri meydan. Ben bütün aday arkadaşlarımı davet ediyorum.

Projelerimizi yarıştıralım. Niğde’miz için neler yapabiliriz bunları yarıştıralım, hepsinden de cevap bekliyorum” diye konuştu.

Niğde’de hiçbir şekilde ittifak olmayacağını belirten Niğde CHP belediye Başkan Adayı Rasim Yılmaz; “Kesinlikle Niğde ‘de ittifak olmayacak kesinlikle, şu an oyunlar oynuyorlar çünkü herkes kaybedeceğini anladı. Her türlü Mücadeleye hazırız. Kaybederseniz de onurunuzla kaybedin. Şunu bilsinler ki onlar daha rahat bir kentte yaşasınlar onlar daha yaşanılabilir bir şehirde yaşasınlar diye hem şehircilik çalışmalarımızı bir taraftan yürütürken bir taraftan da sabah saat 06:30’tan gece saat 24.00’e kadar alanlarda çalışıyoruz. Alanlardan aldığımız değişimler şu yönde Niğdeli karar vermiş değişim olacak onu söyleyeyim. Birkaç gün önce sayın il başkanım bahsetti, bu kentte maalesef düzgün siyaset yapılmıyor. Bizim genel merkezimiz tarafından bir anket yapıldığı iddia edilerek Niğdeli seçmenler 0212’li bir telefondan arandılar ve ittifakla ilgili sorular sordurdular. Değerli arkadaşlarım il başkanlarım yanımda genel merkez yetkililerimizle görüşüldü. Bizim genel merkezimiz böyle bir anket yaptırmadığı belirtildi. Anketi yaptırdığına göre arayan firma İYİ Parti ile CHP’nin anketini sorduğuna göre bunu kim yapmış oluyor? Ben basının ve Niğdelilerin takdirine sunuyorum” dedi.

Niğde’de temiz bir siyaset yapın, Delikanlı olun, Niğde Delikanlı bir seçimi hak ediyor ve Niğde delikanlı bir belediye başkanı hak ediyor diyen Yılmaz; “ Biz bu kentte temiz siyaset için tertemiz yola çıktık. Sizin dedikodularınız, dedikodu makinalarınız, algı yönetimleriniz bizi asla yıldıramaz. Ben milletimizin sayesinde bu seçimi alacağım, sizin ağ babalarınız da bizi yıldıramaz. Lütfen Niğde’de temiz siyaset yapın çay Ocaklarına 4-5 tane bizim siyasette ambiyane tabirle üfürükçü dediğimiz insanları yerleştirmişsiniz. Delikanlı olun! Niğde Delikanlı bir seçimi hak ediyor. Niğde delikanlı bir belediye başkanı hak ediyor.  Lütfen Niğdelilere yakışmayan Niğde’ye, Bizlere yakışmayan işler yapmayın. Bize mi güvenerek aday oldunuz. Yani sen Rasim Yılmaz’a güvenerek mi yola çıktın. Şunu söylüyorum karşımızda şu an da 4 tane siyasi parti adayı var. Hayırlı uğurlu olsun Saadet Partisi de sanıyorum aday çıkartıyormuş, dün sosyal medya da okudum kendilerine başarılar diliyorum” diye konuştu.

Niğde’deki 4 siyasi parti belediye Başkan adayı birleşse bile kendisini geçemeyeceğini ifade eden CHP Belediye Başkan Adayı Yılmaz; “Şunu söylüyorum karşımızda şu an da 4 tane siyasi parti adayı var. Hayırlı uğurlu olsun Saadet Partisi de sanıyorum aday çıkartıyormuş, dün sosyal medya da okudum kendilerine başarılar diliyorum. 4’ünüz birden birleşin ittifak olun. Beni yine geçemeyeceksiniz. Ben bu vesileyle bir kez daha Niğdeli hemşerilerime sizin vasıtanızla saygılarımı, sevgilerimi, hürmetlerimiz gönderirken her an karşılarına fırında, esnafta, kaldırımda, iş yerlerinde, kafelerde, kıraathanelerde, karşılarında olacağız. Niğde’nin yapılmayan işlerini milletimize anlatacağız. Biz daha iyi yapacağımız işleri anlatacağız. Siyaset böyle olacağını ifade etti.

Yılmaz; “Siyaset, kirli dedikodularla, dedikodu makinalarıyla yapılacak iş değildir. Siyaset ciddi bir iştir!  Daha siz seçilmeden dedikoduya başladınız. Ama Niğde’nin dedikoduyla, kesinlikle işi yok. Lafla işi yok. Niğdeli artık biz siyasetçilerden iş bekliyor. Niğdeli aş bekliyor. Bu kentte her yıl 10 bin 500 kardeşimiz Niğde’yi terk ediyor. Siz ne yapıyorsunuz! Böyle memleket mi yönetilir. Biz ciddi bir şekilde Niğde belediyesini yönetmeye talibiz. Niğde Belediyesinin saygın kurumsal kimliğini yeniden kazandıracağız.  Bizim dönemimizde insanlarla barışık, gençleriyle barışık, karlar yağdığında anında temizlenen pırıl pırıl bir Niğde, bizim dönemimizde olacak. Biz insanlara hizmet üreteceğiz, iş üreteceğiz, aş üreteceğiz. Bize güvendiği için Niğdeli hemşerilerime sonsuz teşekkür ediyorum . Siz değerli basın mensuplarına bugün bizimle birlikle bu güzel sabahta kahvaltıya geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu


 
Editör: TE Bilişim