24 Haziran Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin ardından CHP milletvekili seçilen Ömer Fethi Gürer için Niğde Adliyesi’nde tören düzenlendi. Törende milletvekili Gürer mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Osman Soydal'dan aldı. 

Törene Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, CHP Belediye Başkanları, CHP İl Başkanı Avukat Ayça Vulga Yıldız ve partililer de katıldı.
CHP 27. Dönem Milletvekili Ömer Fethi Gürer, seçim sürecinde öz verili çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim. Zor sorunlu ve bir o kadar da yorucu süreci geride bıraktık. Partimizin il, ilçe, kadın ve gençlik kolları yöneticilerinin yanı sıra en sade üyesinden makam ve mevki sahibi olan herkesin destek ve çabalarıyla bu seçim sürecini de tamamladık. Ülkemizin yeni bir rejime geçtiği hepimizce mutlaktır. Bu surecin neler getireceğini yaşayarak hepimiz yaşayarak göreceğiz. Ama bu konuda benim bu konuda söylediğim ve kaygılarımı dile getirdiğim konular ülkemiz için umarım olumsuzluk olarak gelişmez. Ama bunun yanında Niğde ilinin orta Anadolu’nun en geri kalan ili olduğunu Adana, Konya Nevşehir, Aksaray ve Kayseri arasında sorunları fazla olan ve bunu geçen dönemde mecliste dile getiren bir milletvekili olarak bu süreçte bunların yine takipçisi olacağım” dedi.


 
Editör: TE Bilişim