Niğde'nin merkeze bağlı Aktaş Kasabası CHP'li Belediye Başkanı Yaşar Çamur, Ulukışla İlçesi CHP'li Belediye Başkanı Hacı Avşar'ın istifası sırasında da CHP yönetimine sert eleştirilerde bulunmuştu. 

Yaşar Çamur'un Ak Parti'ye geçeğine dair söylentiler vardı. 


Aktaş Belediye’sinin CHP’li Başkanı Yaşar Çamur yaptığı açıklamada AK Partili milletvekillerinden memnun olduğunu söyledi. Hizmeti kim yapıyorsa milletin gönlünde iktidar olduğunu söyleyen Çamur çarpıcı açıklamalarda bulundu.  


Aktaş Belediye Başkanı Yaşar Çamur şunları söyledi: “AK Partili iki milletvekilimizden de memnunum. Allah razı olsun ellerinden gelen yardımları yapıyorlar. Ben parti eleştirisi içinde değilim ancak ben daha öncede sendika başkanıydım. Ama şunu söyleyebilirim ki hizmeti AK Parti yapıyor. Ben iktidar partisinin belediye başkanı gibi hizmet alıyorum ve çalışıyorum. Sayın vekillerimizin ikisi de elleri hizmetleri esirgemiyorlar. Kanalizasyon, sulama gibi ihtiyaçlarımıza yardımcı oldular. 3-4 milyon liralık yardım geldi. Yeni yol yapılırken destek oldular. Yani vekillerimizin yardımlarından memnunuz. Yolun bizim kasabadan geçmesi bize fayda sağladı. Colin şirketi de bize yardımcı oldu. Yatırım yaptı. Ama bizim eksilerimiz çok. Aktaş Belediyesi olarak bu yolu da yaparlarsa büyük oranda sıkıntılarımızı çözmüş olacağız. Hizmet neredeyse iktidar odur. İktidar hizmetin adresidir. Bizim kasabamızın çalışmasına bakılırsa aradaki fark daha da iyi anlaşılır. Bu yöneticinin beyninin çalışmasıdır. Ağlamayan çocuğa mama verilemez. İstemeyi bileceksiniz. Biz siyasi bir kanal değiliz. Biz hizmet kanalıyız. Seçimlerin erkene alınmasının bizim için mahsuru yok ben yine adayım ancak halkımız bizi nerede görmek isterse biz orada olacağız. Ben her zaman iktidar partisi olmayı isterim.”



YAŞAR ÇAMUR DAHA ÖNCE BİR TOPLANTIDA SERT AÇIKLAMALARDA BULUNMUŞTU. 


 Ulukışla Belediye Başkanı Hacı Avşar yanında Bor Kızılca Belediye Başkanı İbrahim Gülümser, Niğde Merkeze bağlı Aktaş Kasabası Belediye Başkanı Yaşar Çamur ile birlikte Niğde Grand Otel’de CHP'den istifa ettiğini açıklamıştı. 

Hacı Avşar'ın istifası sırasında Aktaş Belediye Başkanı Yaşar Çamur'da sert açıklamalarda bulunmuştu. 


Avşar'ın basın toplantısın da Niğde merkeze bağlı Aktaş Kasabası belediye başkanı Yaşar Çamur ise “ yapılan bu kongredeki tablo benim açımdan etik olmayan bir tablodur. Bu tablo partide emeği geçmeyenlerin isimleri var. Biz eşimizle dostumuzla etimizle tırnağımızla mücadele verdik. Ben seçmen olduğumdan beri CHP’nin Aktaş’ta almış olduğu oy 100 küsür oydur. Çok yürekler acısı Doğan Şafak Beyin aldığı oy 170 civarında benim aldığım oy ise 500 civarında bu mu Cumhuriyet Halk Partililik… Ne verdiler ne götürüyorlar. Bakın yeni listeye bizim mücadelemiz nerede kaldı. Bizler Mustafa Kemal’in askerleri olarak mücadele ediyoruz. Sonuna kadar da edeceğiz. Bunların yanında biz yokuz, bu kişilerle beraber başta milletvekili Doğan Şafak olmak kaydıla bizim ismimizi çizmişler o listeden ben de gelecekte mücadele verip onları çizmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ama ben Cumhuriyet Halk Partiliyim biz bu partinin askerleriyiz bizim amacımız partimize zarar vermek değildir. Biz kendimiz arkadaşlarımızla meclis üyesi arkadaşlarımızla bir araya geleceğiz eğer uygun görürlerse bizde istifa edeceğiz. Bu yönetim olduğu sürece istifamız söz konusudur. Bu bizim arkadaşımız benimde içimde milletvekilliği var onunda önünü kesmeye çalışacaklar. Kesemezler güçleri yetmez benim arkamda halk var. Ben köyleri ve kasabaları gezdim ben hepsine teşekkür ederim. Bizi hiç yalnız bırakmadılar o oylar bunlara değil bizlere verildi. İnşallah gelecekte görüşeceğiz mücadele edeceğiz. Burada biz varız halk var halkla biz her zaman için beraberiz” dedi. ” şeklinde konuşmuştu.


Ulukışla Belediye Başkanı Hacı Avşar İstifa Etti HABERİMİZ İÇİN TIKLAYIN






Editör: TE Bilişim