CHP Genel Başkan Yardımcıları Tekin Bingöl, Seyit Torun ve Niğde Milletvekili Ömer Fetih Gürer, CHP’li Aktaş Belediyesini ziyaret ettiler

 

 Niğde İl, İlçe, Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis üyelerinin katılımı ile önümüzdeki süreçte CHP parti politikaları ile ilgili toplantı için Niğde’ye  gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, Seyit Torun ve CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer,  Niğde Aktaş Beldesi’ni de ziyaret edip  üreticilerle görüştüler. Patates ve elma da depoda ürünün satılmaması ile oluşan durum ve üretici sorunlarını dinlediler.  CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl ülkemizde yaşanan terör olaylarına değindi. Her türlü terörü lanetliyoruz dedi. Şehitlere Allah’tan rahmet dileyerek bu bağlamda yaşanan acılardan duydukları üzüntüyü belirtti. “Şehit cenazelerine katılıyoruz ailelerin halkımızın acısını paylaşıyoruz” diye konuşan Bingöl “Terörist cenazesine CHP’ li vekillerin katıldığını söyleyenler yalan ve iftira atıyor. Bizim vekillerimiz şehit cenazesine katılıyor ama Genel başkanımızın sorduğu gibi AKP’ li vekiller terörist cenazesine katılıp, belediye başkanları taziye çadırı kuruyor. Ne var ki algı ile CHP’yi suçlamaya çalışıyorlar. Halk gerçeği görüyor. “Dedi.  

Genel Başkan Yardımcısı Bingöl, üretici sorunları ile ilgili de konuştu.   Patates ve elma ürününün depoda kalmasının hükümetin soruna gereken ciddiyette eğilmemesinin neden olduğunu ifade etti. Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’in konuyu ilk günden beri Meclis gündemine, bakanların gündemine taşıdığını ve uyardığını anımsatarak, “Bu konuda CHP olarak konunun takipçisiyiz.  Bölgede bir entegre tesis kuramayanlar yurt dışı satışında yok olmasına neden olan uygulamaları ile sorun merkezi oldular “dedi.  CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun da CHP olarak gelecek seçimlere hazırlandıklarını ifade ederek “CHP’ li belediyeler çok başarılı çalışmalar yapıyor, ancak bunu yeterince anlatıp göstermiyoruz. Belediyecilik sosyal demokratların işi. Biz bu konuda dünde yaptığımız başarılı çalışmaları gelecekte de sürdüreceğiz” diye konuştu.

 Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer de bölgede sorunları üreticinin durumunu patates ve elma sorunu yanında sulama suyundan esnaf borçlarına oluşan sorunları anlattı. Belde belediyelerinin başarılı çalışmalarda bulunduğunu söyleyen Gürer, seçimden sonra da köy kasaba esnaf gezilerine devam ettiklerini ifade etti. “Sorunu olan her hemşerimizin sorununa çözüm için çalışıyoruz” dedi.

Aktaş Belediye Başkanı Yaşar Çamur da belediye olarak yaptıkları çalışmaları anlattı. “CHP’ li belediye olarak beldemizin ihtiyacı olan camiyi da biz yapıyoruz “dedi. Aktaş beldesinde göreve gelişinden bugüne yaptıkları hizmetlerden örnekler verdi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, Seyit Torun ve CHP Niğde  Milletvekili Ömer Fethi Gürer,   daha sonra inşaatı süren camide inceleme yaptılar.

 

http://www.borhaber.net/siyaset/chpli-aktas-belediyesi-cami-yaptiriyor-h19836.html

Bor Haber tarafından gönderildi 26 Mart 2016 Cumartesi
Editör: TE Bilişim