Cumhuriyet Halk Partisi’nde ve bürokrasinin her kademesinde Niğde’ye ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne hizmet ettiğini belirten Mümin Akgül, 07 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimlerinde Niğde Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde hizmetlerine yaşamı boyunca da devam edeceğinin altını çizen 25. Dönem Niğde Milletvekili aday adayı Akgül; “Amacımız Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarına Niğde’den 1’den fazla Milletvekili çıkartarak iktidar olmasını sağlamaktır” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Milletvekili aday adayı olan bireylere hatırlatmada bulunan Mümin Akgül; “29 Mart’a odaklanmayın, 07 Haziran’a odaklanın. Doğru olan şey kim olursa olsun, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Milletvekili çıkartmasıdır” diye konuştu.

“Ben bir görev olarak üstüme düşeni her zaman olduğu gibi yeniden yapacağım” diyen Cumhuriyet Halk Partisi 25. Dönem Niğde Milletvekili aday adayı Mümin Akgül; “Niğdeli hemşehrilerimi ve partililerimi her zaman destekleyegime inancım tamdır” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili aday adayı Akgül, Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adayı olarak maddi, manevi varlığını ortaya koyarak hizmet verecek olan aday adaylarına başarılar dileğinde bulundu.

2002 Milletvekili Genel Seçimlerinde iktidara gelen AK Parti’nin 13 yıllık iktidarı boyunca taahhütlerini unuttuğunu iddia eden Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili aday adayı Akgül, ekonomik, sosyal ve idari alanda birçok düzenlemeye imza atarak Türkiye’nin çağdaş uygarlık seviyesine ulaşmasını güçleştirdiğini öne sürdü.
Türk insanına sadaka değil, onurluca yaşam ve gelir seviyesi sağlayacaklarının altını çizen Akgül, Türkiye’nin birleştirici gücü Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında bölünme korkusu yaşanmayacağını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarında Türkiye’nin laik olduğu uygarlık seviyesine getireceklerini ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili aday adayı Akgül, Türkiye’nin iç ve dış borçlarının 90 katrilyon arttığını iddia etti.

Haber: Enes Can ÖZMEN


Editör: TE Bilişim