CHP Merkez İlçe Başkanı Abdullah Türkmen, Niğde merkeze bağlı Alay beldoesinde 20 CHP’linin partilerinden istifa ederek MHP’ye katıldığı yönünde, MHP Niğde Merkez İlçe Başkanı İmdat Yağmur tarafından yapılan açıklamanın gerçeği yansıtmadığını ileri sürdü.

 

Abdullah Türkmen konu ile ilgili yaptığı açıklamasında ;” 5 Şubat 2013 yerel basın ve internet sitelerinde  çıkan haberlerde MHP Merkez İlçe teşkilatının geçtiğimiz hafta içerisinde Alay Kasabasında 20 CHP üyesinin istifa ederek MHP ye katıldığı haberlerinin yalan olduğu bir tane bile CHP den ayrılan üye olmadığını biliyoruz. Bizim muhalefet partileri ile bir sorunumuz yok, MHP bizimle sorun çıkarmaya çalışıyor.Gazetede çıkan resimler ortada, içinde bir tane bile CHP li yoktur.”dedi.

 

AKP SİZİN BOZKURTLARINIZI AKKURT YAPSIN

.

Türkmen açıklamasının devamında, “Sayın merkez ilçe başkanı siz önce genel seçimlerde kaybettiğiniz oyların peşine düşün, yalan haberlerden kazanç beklemeyin. Siz siyaset yapmıyor yalan haber uyduruyorsunuz. Vatandaş sizlerin yaptıkları yanlışları görüyor.”Yel kayadan bir şey koparamaz”. Siz AKP’nin her sıkıştığı noktada onların can simidi olmaya devam edin AKP de sizin bozkurtlarınızı akkurt yapsın.

 

CHP bu ülkenin ve cumhuriyetin bölünmez bütünlüğünün garantörüdür. Siz laf üretmeye, bağırmaya,çağırmaya, uydurmaya devam edin, AKP de bildiğini yapmaya devam ediyor. Ülke adım adım karanlığa sürüklenirken  bu gidişata dur demek yerine  CHP ile uğraşmaya devam edin.

 

Bizim CHP olarak amacımız; Ülkenin bölünmez bütünlüğünü, cumhuriyetimizi ve kazanımlarını korumak, Belediye başkanlılarını kazanarak rant belediyeciliğini hizmet belediyeciliğine çevirmek, ülke ve halka hizmet etmektir.

 

CHP NİĞDE’DE BİRİNCİ PARTİDİR

 

Genelde iktidara gelerek sosyal devleti, aile sigortasını hayata geçirip yoksulluğa son verip, işi olmayana iş, aşı olmayana aş vereceğiz.

 

 Bizim muhalefetle ve yalan haberlerle uğraşacak zamanımız yok. Yalancının mumu yatsı ya kadar yanar. Bu tarz asılsız haberler ile bizi halktan koparacağınızı düşünüyorsanız büyük bir yanılgı içerisinde olduğunuzu hatırlatmak isteriz. Kendi sorunlarınız ört bas etmek ise amacınız başka bir yol bulun, bu yol size puan getirmez aksine yalan haber size puan kaybettirir.  Alay Kasabasından bir tane bile istifa yok.  Son Kamuoyu araştırmalarımızda CHP Niğde de birinci parti konumundadır.”diyerek açıklamasını tamamladı.

 


 KONU İLE İLGİLİ HABERLER İÇİN TIKLAYIN

Alay Kasabasında 150 Kişi MHP 'ye Geçti






Editör: TE Bilişim