Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Merkez İlçe Başkanı Kamil Davarcı  ile Niğde Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Fahri Eker'i makamında ziyaret etti.

Niğde Esnaf  Kefalet Kooperatif Başkanı Fahri Eker’den çalışmaları ile ilgili bilgi alışverişinde bulunan CHP Merkez İlçe heyeti Niğde Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Fahri Eker ile bilgi alışverişinde bulunuldu.

CHP Merkez ilçe heyetine Kooperatif hakkında bilgi veren Fahri Eker açıklamasında; Esnafımızın 45 milyar  Türk Lirası  kredi kullandığını kullanılan kredilerin tahsilinde çok fazla sıkıntı yaşanmadığını ve hatta imkan olsa daha fazla kredi vererek Niğde piyasasının daha canlanacağı belirtti.

Konuyu değerlendiren Kamil Davarcı ise bir yılda Niğde Esnafının şu an ki piyasa koşullarında bu kadar kredinin kullanılmasını ve geri ödemelerde sıkıntı çekmemelerinin Niğdemiz açısından çok başarılı bir çalışma olduğunu kurumun bu çalışmalarında katkısı bulunan Başkan Fahri Eker ve yönetim kurulunu kutlayarak başarılarının devamını dilediler.

Editör: TE Bilişim