CHP Merkez İlçe teşkilatı Belediye-İş Sendikasına ziyarette bulundu.


Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Merkez İlçe teşkilatı  Abdullah Türkmen’in başkanlığındaki bir heyetle Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanlığı’na nezaket ziyaretinde bulundular. CHP heyetini Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Şaban Özkaymak ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Ziyarette bir konuşma yapan Merkez İlçe Başkanı Abdullah Türkmen, parti olarak her zaman emekçiden yana olduklarını ve emeğe saygı duyduklarını belirtti. Türkmen; Belediye-İş sendikasının büyük bir emekçi örgütü olduğunu, sendikalarla birlikte olarak hedeflerinin ilk yerel seçimlerde Niğde Belediyesini ve diğer belediyeleri alarak, taşeron sistemine son vermek olduğunu belirtti.

Şube Başkanı Şaban Özkaymak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, taşeron sisteminin emek sömürüsü yaptığını söyledi. Özkaymak, Belediye-İş Sendikası olarak hiçbir siyasi partinin ideolojilerine çanak tutmadıklarını sadece emekçinin hakkını savunduklarını ve seçimlerde de örgüt olarak buna göre hareket edeceklerini belirtti.

CHP heyeti ziyaretten memnun ayrılarak Şube Başkanı Şaban Özkaymak’ ın yönetimindeki Niğde Şubesinin onurlu duruşunu ve mücadelesini yakından takip ettiklerini dile getirerek başarılarının devamını dilediler.


Editör: TE Bilişim