CHP Niğde İl Örgütü’ne bağlı 50 kişilik grup önceki Ankara’ya giderek, TBMM’de CHP Grup Toplantısı’na katıldılar.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yerel seçimler için örgütlerin çalışmaya başlaması talimatı vermesi üzerine, CHP Niğde İl Başkanı Mehmet Özkan ile birlikte partililer ve partili Belediye Başkanları önceki gün T.B.M.M. gittiler.

CHP Parti Grup Toplantısı’nda CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu dinleyen partililer, yeni stratejiler üzerine görüş alışverişinde bulundular.

Daha sonra CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun odasında toplantı yapan Niğde Heyeti, gelecek seçimlerin önemi üzerine fikir alışverişinde bulundular. CHP Lideri Kılıçdaroğlu; “Niğde bizim oldukça büyük bir öneme sahip, bu seçimde 2. Olmakla aslında neleri başarabileceğimizi ortaya koyduk. Bundan sonraki ilk seçimde Niğde’de mutlak birincilik için kenetlenmek zorundayız. Oy artışlarımızın farkındayız fakat parti örgütümüzün yarın seçim varmış gibi çalışmalarına devam etmesi gerekir. Hiç kuşkusuz İl örgütüne bu noktada çok iş düşüyor. Fakat ben buradan kadın kollarına ayrı bir ricam var. Bu seçimi bizler kadınlarımızın cefakar çalışmasıyla kazandık. Onun için partili kadınlarımızın temposunu düşürmeden çalışmaya devam etmesi gerekir. En kısa sürede kadın ve gençlik kollarımız yerel kongrelerini tamamlayıp çalışmalarını programlayıp yoğun tempo çalışması gerekiyor. Milletvekilimiz Doğan Şafak, Niğde’nin sorunlarını verdiği soru önergeleriyle, araştırma önergeleriyle gündeme getirmeye devam ediyor” dedi.

İl Başkanı Mehmet Özkan’da yaptığı konuşmada; “Altı ok bayrağını Niğde’de daha gür dalgalandırmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. En kısa sürede başta Niğde ve Bor Belediyeleri olmak üzere CHP bayrağını dikeceğiz. Halkın özlediği halkçı, toplumcu belediyeyi Niğde’de inşa edeceğiz” dedi.

Partililer daha sonra TBMM’de Doğan Şafak’ın odasını ziyaret edip, Niğde’nin sorunları üzerine değerlendirme yaptılar. Son olarak AKP Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ile görüşen partililer, son olarak CHP Genel Merkezi’ni ziyaret ederek, Niğde’ye geri döndüler.

Editör: TE Bilişim