Cumhuriyet Halk Partisin kuruluş yıl dönümünde Bor’da düzenlenen gece Niğde de konuşulmaya devam ediyor.
Niğde genelinde her partilinin gece ile ilgili olumlu görüşü ve organizasyonda mükemmel bir ev sahipliği yapılması beğeni kazandı. Cumhuriyet Halk Partisi Bor ilçe başkanlığına getirildiği günden beri dikkat çeken çalışmaları ile beğeni kazanan Bor ilçe Başkanı Mustafa Hacı Çopur ve Yönetim kurulunun son etkinliği de Niğde de gündem oldu. CHP Bor ilçe Başkanı Mustafa Hacı Çopur konukları  İlçe Sekreteri Abdullah Tuğrul ile masaları da ayrıca gezip istekleri varmı yokmu diye sormaları da büyük beğeni topladı.
Müziği, masa düzeni ve genel gece etkinliği ile taktir edilen gecede plaket alan ilçe başkanlarından Akif Üstün CHP Bor ilçe Başkanı Mustafa Hacı Çopur ve Yönetim Kurulu teşekkür etti. Akif Üstün şöyle dedi. 30 yıldır her kademesinde hizmet verdiğim ilçe başkanlığı yaptığım partimin bizleri kuruluş yıldönümünde anımsaması ve plaket vermesinden çok mutluluk duydum. İlçe Başkanı il genel meclis üyesi olarak emek verdiğim partimizde bizleri böylesi bir günde anımsayan ilçe başkanımız Mustafa Hacı Çopur ve Yönetim Kurulu bu yaklaşımı örnek bir durum oldu. “ dedi.  Diğer plaket alan başkanlarda vefa duygusundan dolayı ilçe başkanına teşekkür ettiler.
 
Eski Başkanlardan Mustafa Giray’da gece için çok güzel bir gece idi. Özlenen bir birlik ve dayanışma oldu derken Kızılca Belediye Başkanı İbrahim Gülümser’de Bor ilçe örgütümüz bir ilki başardı. Anlamlı bir gece yaptı. Konuklarda partililerimizde mutlu oldu. İlçe başkanımız ve yönetimimizi kutlarım” diye konuştu. Gece katılan partililer ve konuklarda gecenin organizasyonun ve düzeninin alkışı hak ettiğini belirttiler. Bor CHP ilçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur Bor örgütü olarak yönetim kurulu muzunda desteği ile etkinliklerimiz devam edecek bizim amacımız beraberlik dayanışma içinde memleketimizin sorunlarına da eğilerek geleceğin güzel olmasına çalışmak dedi.
 

Editör: TE Bilişim