CHP  Niğde Merkez İlçe Başkanı Abdullah Türkmen’in İl Genel Meclis Üyeliği aday adaylığı için istifa etmesinin ardından, Merkez ilçe Başkanlığına hemen atama yapıldı.

 

CHP Niğde Merkez İlçe Başkanlığına parti yönetiminden Atilla Soylu seçildi.

 

CHP Niğde Merkez İlçe Başkanlığında binasında yapılan yönetim kurulu  toplantısı  ile  seçilen Atilla Soylu,  Merkez İlçe Başkanlığı görevine seçilmesinin ardından bir açıklama yaptı.

 

  

Soylu açıklamasında “  İlçe Başkanımız, 15 ay birlikte çalıştığımız Sayın Abdullah Türkmen İl Genel Meclis Üyeliği Aday Adayı olmak  İçin Merkez İlçe Başkanlığı Görevinden istifa etti. Başarılar diliyorum Sayın Hocam Çıktığın yolda Parti için Ülke için Çalışacağından kuşkumuz yok.

 

   İlçe Başkanımız Abdullah Türkmen İstifa edince bizimde  Tüzük gereği yeni Merkez İlçe Başkanımızı Seçip yola devam etmemiz için bugün (06.07.2013) olağanüstü toplantıyı yapmamız kaçınılmaz oldu.

 

   Tam destek İle beni bu göreve layık görmeniz, bana güvenmeniz, benimle birlikte yola devam etme tercihiniz beni onurlandırdı .

 

   Arkadaşlar  siyasi alanda başarı kolay gelmiyor. Her gelen yönetici duvarın üzerine bir tuğla koymaya çalışıyor. 15 Aydır Bizler de partimize bir nebze olsun katkı koymaya çalıştık.  15 aydır  yöneticilik yapıyorum.  Bu süreç içinde hep beraber çalıştık. Köylere gittik, köylerdeki evlere, cenazelere, düğünlere, doğumlara gittik , kısacası insanların hem dertlerinde hem de sevinçlerinde beraber olmaya çalıştık. Partimizin emekçi partisi olduğunu bildiğimiz için emek verenlerin bütün dertlerine çözüm üreten politikaları, yapılması gerekenleri anlatmaya çalıştık.

 

   Milletvekilimizle beraber köyleri, beldeleri, kasabaları, esnafı defalarca dolaştık. Gezerken sadece gitmiş olmak için gezmedik. Onların sorunlarını dinleyip çözümünü de anlattık. Partililer ile Dayanışma kahvaltıları, yemekler, hasta ziyaretleri yaptık. Okullarda ihtiyaç sahibi olan öğrencilere kıyafet , defter kitap yardımı gibi faaliyetleri sıfır bütçe ile sizlerin gayretleri ile gerçekleştirmeye çalıştık, 

 

    Arkadaşlar bunları bizler kasalar dolusu paralar ile, iktidar nimetleri ile değil ."İnsanca Yaşamak Herkes İçin Haktır" düşüncesi ile, insana cebindeki parasına göre değil İnsan olduğu için değer  verdiğimizden yaptık, yapmaya da devam edeceğiz .

 

   Merkez İlçe Yönetiminin yani bizlerin 2014 Yerel Seçimlerin de kapsayan görev süreci içerisinde üzerine düşeni fazlası ile yapıp alnımızın akı ile bu görevi bizden sonraki gelenlere teslim edeceğinden eminim.

 

   Küsmeyeceğiz  kızmayacağız, ideolojilerimiz neyi gerektiriyorsa onu yapıp ona göre davranacağız. Biz Cumhuriyet Halk Partisiyiz. Biz devlet kuran partiyiz. Hepsi gider bir gün yok olur. Ama CHP işte sizlerin sayesinde dimdik ayakta ve azimle ülkesini geleceğe taşımaya devam eder.

 

   Bu duygu ve düşüncelerle desteğiniz, güveniniz ve katılımınız için hepinize sonsuz teşekkür  eder Saygılarımı Sunarım.” dedi.







 

Editör: TE Bilişim