CHP Niğde İl Örgütü, tüm birimleriyle aralıksız çalışmalarına devam ediyor. İl Başkanı Mehmet Özkan koordinatörlüğünde yerel yönetimler stratejisini uygulayan ana muhalefet partisi yerel seçimlerden mutlak zaferle ayrılmak için çaba sarf ediyor.

 

Haber- Foto: Gökhan ÖZBEK- TYN MEDYA

CHP’de hedef yerel yönetimler! CHP Niğde İl Örgütü Başkanı Mehmet Özkan koordinatörlüğünde çalışmalarına ara vermeden devam eden Ana Muhalefet Partisi, 2014’de yapılacak olan seçimlerin startını verdi.

Geçtiğimiz ay, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla çalışmalarına büyük bir ivmeyle başlayan CHP’liler, dört koldan sahalarda seçmenlerle buluşmaya devam ediyor.

İl Başkanı Mehmet Özkan, geçtiğimiz günlerde Çiftlik, Bor, Ulukışla ilçe örgütlerini ziyaret ederek, bölgesel stratejilerini belirleyerek “Halkın İktidarı, Büyük Zafer” planlarını uygulamaya başladılar.

CHP İl Başkanı Özkan, yaptığı açıklamada; “CHP olarak, halkın iktidarını kurmaya kararlıyız. Bugün halk için çalışmak bir lüks değil, bizler için tarihi sorumluluktur. Halkın İktidarı, Büyük Zafer stratejisiyle yerel seçimlerden ezici bir galibiyetle halkın iktidarını kurmaya kararlıyız. Zira bizler için iktidarın yolu, yerel yönetimler zaferinden geçiyor! Tüm ilçe ve belde örgütlerimizi tamamlayarak eylem planımız ortaya koyduk. Bundan sonra zafer için yapmamız gereken tek şey çalışmak, çalışmak, çalışmak olacaktır. Liderimiz Kılıçdaroğlu’nun partimize getirdiği ivme ve coşkuyu bizler yerelde büyük bir sinerji yaratarak katlama kararlılığındayız. Kadın kollarımız, gençlik kollarımız haftanın yedi günü saha çalışması yapmakta, örgütlerimizin tamamı yarın seçim varmış gibi çalışmalarına devam etmektedir. 12 Haziran seçimlerinden sonra Niğde’den çıkardığımız milletvekilimiz Doğan Şafak ise bir an bile boş durmadan örgütümüzle fikir alışverişinde bulunarak köy, kasaba, ilçe ziyafetlerini aralıksız sürdürmekte onların sorunlarını gündeme getirmektedir” dedi.

Niğde’deki yerel yönetimleri eleştiren Özkan; “gönül ister diki Niğdeli hemşerilerimiz hak ettiği yöneticilere kavuşsun, istedikleri hizmetleri alsınlar. Fakat bugün acı bir gerçekle karşı karşıyayız. Vizyonu olmayan, taşra siyasetçilerinden maalesef büyük bir misyon beklenemez. Vizyonları Niğde olmayanların, misyonları da Niğde olamaz. Neyse ki, Niğde beklenen vizyona da, misyon sahibi yerel yöneticilere de kavuşacaktır” dedi.

 

Editör: TE Bilişim