Cumhuriyet Halk Partisi adayları Ömer Fethi Gürer, Dr Sevgi Özbek  ve Ramazan Ertan  seçim standının yer aldığı parkta  Aşure dağıtımı yaptılar.

 Hikmet Hoca’nın duası ile başlayan aşure dağıtımı yoğun ilgi gördü. CHP Milletvekili adayı Ömer Fethi Gürer  İnançlarımız, geleneklerimiz, değerlerimizin önemine inanan bir düşünceye sahibiz.Aşure etkinliğimizi kardeşliğimizin daim olması, ülkemizin birlik beraberlik içinde yaşaması, ötekisi olmayan bir düzen anlayışının doğması  düşüncesi ile gerçekleştirdik. Herkesin aşı ,herkesin işi ,herkesin mutlu bir yuvası olması en büyük dileğimizdir. Biz komşusu açken tok yatan  olmadık.Olmayacağız.Kardeşçe, hakça, insanca bir yaşam için mücadele edeceğiz”dedi.

Aşure dağıtımına halk büyük ilgi gösterdi. CHP İl Başkanı Erhan Adem, Merkez İlçe Başkanı Mahir Kızıltan Kadın,  Kolları Başkanı Nevriye Sayın, Gençlik Kolları Başkanı Hasan    Duru,   CHP’li kasaba Belediye Başkanları, ,Kadın Kolları yöneticileri, Geçmiş dönemde görev yapmış il ilçe başkanları yöneticiler, Geçmiş dönem belediye başkanları ile bir birlik içinde aşure dağıtımımı gerçekleştirildi. CHP örgütü  dayanışma içinde aşure  dağıtımını yaptı.




Editör: TE Bilişim