Cumhuriyet Halk Partisi Niğde İl Başkanlığı ve Merkez İlçe Başkanlığı birlikte Yıldıztepe Belediye Başkanlığını ziyaret ettiler.

CHP İl ve merkez ilçe yönetiminin her ay düzenli olarak yaptığı belediye ziyaretlerinde bu ay Yıldıztepe Belediyesi ziyaret edildi.  CHP Örgütünün bu çalışmasına Aktaş Belediye Başkanı Yaşar Çamur, Kemerhisar Belediye Başkanı Beytullah Kirazcı, Azatlı Belediye Başkanı Şahin Polat, Bozköy Belediye Başkanı Yalçın Tekeli katıldı.

CHP Heyeti Yıldıztepe Belediye Başkanı Metin Akgümüş’ten 2 yıllık başkanlık çalışmalarını hakkında bilgi aldı.

T.C. Yıldıztepe Belediye Başkanı Metin  Akgümüş; “ Seçildiğimiz günden bu güne kadar öncelikle halkımızla olan ilişkilerimizi daha da güçlendirmek , kasabamızı halkımızın yaşayabileceği yaşanılabilir bir kasaba yapabilmenin çabasını sürdürdük. Öncelikle kasabamıza bu ay içerisinde düzenlenen bu ziyarete katılan İl ve İlçe Başkan ve yönetim kurulu üyelerimize kadın kolları başkanımıza, belediye başkanlarıma çok teşekkür ediyorum katılımları bizleri daha da güçlendirecektir. 31.03.2o14 yerel seçimleriyle göreve geldiğimizde Belediyemizin büyük bir borç içerisinde devraldık, öncelikle borç yapılandırılmalarını gerçekleştirip acil yapılması gerek hizmetlerini Belediye Meclis üyelerimizle planlayarak işe başladık, çok şükürler olsun borçlarımızı ağır ağır planlanan çerçevede ödüyoruz, personelimize borcumuz yok, kalan paramız ile de  hizmetlerimizin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Partimizle yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde kardeş belediye olan Mersin Yenişehir Belediyemizin yardımları ile çalışmalarımız bir kat daha hızlandı kasaba halkımıza hizmet veriyoruz. Başkan Metin Akgümüş açıklamışının devamında;  Yapılan hizmetlerimizi sıralayacak olursak,  Belediye binamızı ve düğün salonumuzu restore ettirdik. Kasaba meydanının tamamını kilitli parte ile döşedik, yağmur dua alanını yeniden tanzim ettik. Kasaba meydanına Atatürk anıtı yaptırdık. Derelerimizi ıslah ettirip üzerine  5 ayrı köprü yaptık.  Parklarımızı yeniden tekrar düzenledik” dedi

Başkan Metin Akgümüş yapılması planlanan hizmetlerden de bahsetti.  Akgümüş;  Derelerimizi DSİ ile yapılan çalışmalar neticesinde Nisan ayı içinde çalışmalar yapılacak. Ayrıca 13 kilometre asfalt tahsisini yaptırdık. Havalar düzelince asfalt atılacak. Kasaba girişini komple parke taşı yapılacak, 3 gölet projesi ile susuzluğu önleyeceğiz. Arazi yollarımızı sürekli düzenliyoruz. Bir iş makinesi aldık. Mezarlığımızı ağaçlandırıyor ve kabasamıza bir adet şadırvan yaptık” dedi.

Niğde’de görev yapan, Aktaş, Azatlı, Kemerhisar ve Bozköy belediyeleri ile sürekli maddi manevi destek aldık. Kardeş belediyemiz olan Mersin Yenişehir Belediyesinden her türlü desteği alıyoruz. Bu konularda bizlere yardımı olan herkese teşekkür ediyor. En iyi hizmet insana yapılan hizmet olduğu anlayışı ile hizmetlerimiz devam edecek" dedi.
 

Editör: TE Bilişim