CHP Niğde Belediye Başkan Adayı Fahri Eker, Milletvekili Doğan Şafak ve belediye meclis üyesi adayları ile karış karış Niğde’yi gezerek 30 Mart’ta Yapılacak olan seçimlerde bir adım önde giriyor!

 

Haber- Foto: CHP Niğde Basın Merkezi / Gökhan ÖZBEK

 

Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Örgütü 30 Mart’ta yapılacak olan seçimlere iddialı bir şekilde hazırlanmaya, tam kadro sahalarda aktif bir siyaset izlemeye devam ediyor.

Diğer siyasi partilerin belediye meclis üyelerinin belirlenmesinden sonra kadrosunda 5 mühendis, 1 mimar, 2 avukat, turizmci, yönetici, iş adamı, müteahhit, esnaf gibi Niğde’nin bileşenlerini barındıran CHP önceki gün Niğde Milletvekili Doğan Şafak ve Belediye Başkan Adayı Fahri Eker’le çalışmalarına devam etti.

Gittiği heryerden tam destek alan Fahri Eker’e, esnaf ve vatandaşların sevgisi büyük olurken, 30 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler seçiminde tek favori olduklarını söylediler.


Eker yaptığı açıklamada; “Partili, partisiz tüm Niğdeli hemşerilerime ifade ediyorum. Bu seçim Niğde’nin, bu seçimin galibi de Niğde’dir. Bugüne kadar sıkmadığımız el, çalmadığımız kapı kalmadı! Adım adım projelerimizle, mükemmel kadromuzla Niğdelilerin huzuruna çıktık. Teveccühün yüksek olması kadar, artık Niğdelilerin de beklentisi yüksek! Niğde iş, aş, emek, proje, vizyon istiyor. Bunu da yapacak tek kadro CHP kadrosudur! Safları sıklaştıralım. 30 Mart’ta büyük bir farkla birlikte kazanacağız, birlikte yönetmeye başlayacağız” dedi.

Milletvekili Doğan Şafak ise gerçekleştirilen ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “2009 seçimlerinden sonra örgütümüzde yaşanan kan değişimi ile 2010’da yapılan referandumda büyük bir ivme yakaladık. 2011 seçimlerinde TBMM’ye 4 yıl aradan sonra milletvekili gönderdik. Şimdi rahatlıkla söyleyebilirim ki 30 Mart’ta 2011’dekinden daha büyük bir coşku ve ivme ile sandıklardan CHP çıkacak ve Niğde gerçek sosyal demokrat belediyecilikle buluşacaktır!” dedi.

Fahri Eker, çalışmalarına büyük bir titizlikle devam ederken, şu ana kadar gerçekleştirdiği 200’ün üzerinde ev toplantısı, ziyaret ettiği 10 binin üstündeki esnaf ziyareti ile Niğde’de tüm seçmenlere ulaşmış olması, büyük dikkat çekiyor.

 

Editör: TE Bilişim