Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde İl Başkanı  Ayça Vulga Yıldız, açıklanan milletvekili aday listelerini değerlendirdi.

24 Haziran'da yapılacak olan 27'nci dönem milletvekili seçimlerinde CHP'yi temsil edecek olan milletvekili listelerini değerlendiren CHP Niğde İl Başkanı Ayça Vulga Yıldız, adayları seçerken şehrin her merkezini listeye almayı önemsediklerini belirtti.

Yıldız, " 24 Haziran'a kadar yoğun bir seçim maratonu var. İkinci tura bırakmadan cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce'yi cumhurbaşkanı yapacak bir liste ile karşınıza çıkıyoruz. CHP olarak bu seçimlerde Niğde'de birinci parti olmayı hedefledik. CHP açıklanan bu liste ile birinci parti olmaya taliptir. Artık Türkiye'deki siyesi dengelerin değiştiği gibi Niğde'de de siyasi dengeler değişmektedir. CHP halkın sorunlarına, kaygılarına çözüm olmak üzere tam tekmil hazırdır. Seçim startı verildiği günden bu yana partililerimiz sahanın içinde. Şimdi bu coşkumuz, bu heyecanımız bir kat daha arttı. Bizim ortak kaygılarımız var. Bugün için beş konu başlığında toplayacağımız bu kaygıları halkımıza giderek birlik içerisinde anlatacağız. Bunlardan birincisi toplumumuzun ekonomik kaygıları, iki eğitim sistemindeki yozlaşma ve yıkım, üç toplumsal barışımız, dört dış politikamız, beş demokrasi. Bu temel beş konuyu çözmek üzere bütün milletvekili aday arkadaşlarımız ve partililerimizle mücadelemizi sonuna kadar taşıyacağız. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Muharrem İnce'nin dediği gibi büyüyeceğiz, bölüşeceğiz ve barışacağız" şeklinde konuştu.
 
 
Editör: TE Bilişim