CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem basın açıklaması yaptı.

İl Başkanı Erhan Adem açıklamasında; Cumhuriyet Halk Partisi Düzce İl Başkanımız Zekeriya TOZAN’a yapılan saldırıyı esefle ve şiddetle kınıyoruz. Bu saldırıyı yapanlar şunu bilsinler ki Cumhuriyet Halk Partisini asla ve asla yıldıramayacaklardır.olayın sorumluları gereken cezayı almadıkları müddetçe bu tip olayların arkası kesilmeyecektir.
Bunu meclise ve ülke gündemine taşıyacağız. Bu olaya sessiz kalmamız mümkün değildir. İl başkanımıza yapılan bu saldırı Türkiye ve Demokrasiye yapılmış bir saldırıdır. Biz örgütümüzün , Türkiye siyasetinin , toplumumuzun , akıllarımızın ve sokaklarımızın bu şiddete teslim edilmesine izin vermeyeceğiz. Toplumu ayrıştırmak kin ve nefret duygularını geliştirmektir. Bu organize suçtur. Cumhuriyet Halk Partisinin yani bizlerin vatanseverliğini , millet sevgisini hiçkimse sorgulayamaz, yargılayamaz. Asıl bu sorgulamayı yapanlar vatan hainidir.

Bizler gerektiğinde vatan için canını, kanını her zaman vermeye hazırız. Vatan bizim namusumuzdur.

Düzce İl Başkanımız Zekeriya TOZAN’a geçmiş olsun dileklerimizi iletir ve Niğde Örgütü olarak arkasında olduğumuzu belirtiriz" dedi.

Editör: TE Bilişim