Cumhuriyet Halk Partisi geçtiğimiz haftalarda yaptığı İl Başkanlığı genel kurulunun ardından şimdi de Niğde Merkez İlçe Başkanlığı kongresine hazırlanıyor.

CHP Niğde Merkez İlçe Başkanı Atila Soylu  daha genç, dinamik bir ilçe teşkilatı ile 2015 yılında yapılacak genel seçimlere gitme kararı aldıklarını açıkladı.

 

Bu kararlarını hem İl Başkanlığı'na hem de Genel Merkez'e bildirdiklerini söyleyen Soylu, “Yönetim kurulumuzla daha genç ve dinamik bir kadro ile seçimlere gitme kararı aldık. Bu nedenle olağanüstü kongre ile ilçe yönetimini yeniden belirleyeceğiz” dedi.

 

CHP MYK’dan olağanüstü kongre kararının çıktığını akabinde seçim kuruluna müracaatın yapıldığını, Olağanüstü kongrenin 301 delege ile 23 KASIM 2014 Pazar günü  Belediye Hüdavent Hatun Düğün salonunda saat 11.00 de gerçekleşeceğini şayet çoğunluk sağlanamaz ise aynı gün, aynı yerde saat 13.00 de çoğunluk aranmaksızın yapılacağını belirtti.

 

Merkez İlçe Başkanı Atila Soylu  “Yeniden aday olacak mısınız? “ 30 Mart yerel seçimi ve Cumhurbaşkanlığı seçim süreçlerini birlikte yaşadık elimizden geleni yaptık, çalıştık çabaladık. Normal görev süremiz iki yıldır MYK kararı ile görev süremiz bir yıl uzatıldı dolayısı ile iki seçim geçirdik. Önümüzdeki 2015 Genel Seçimleri ülkemiz için hayati önem taşımaktadır bu nedenle yenilenmek için bu genel kurul kararını aldık. Ben bu süreçte yeniden aday olmayacağım İlçe Başkanlığı ve yönetimi için aday olacak her kişi bu partinin değeridir” dedi.

 

Tüm adaylara eşit mesafede olacağını ifade eden Soylu; “ Partimin bana vereceği her göreve hazırım, gece gündüz demeden çalışacağım” dedi.

Benimle birlikte kongre kararı alan yönetimdeki arkadaşlarım için bir şey diyemem. Onlar aday da olabilir yeniden yönetime de girebilir. Ancak şu an adaylık gibi bir düşüncem yok 23 KASIM da yapılacak Olağanüstü Kongremizin ve 2015 Genel Seçimlerinin İlimize, Partimize, Ülkemize mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.

 

Editör: TE Bilişim