CHP Niğde Milletvekili adayları Doğan Şafak ve Sevgi Özbek, kalabalık bir partili heyeti ile Çiftlik’e giderek, seçim çalışmalarına devam etti. Milletvekili Şafak; “Melendiz’de CHP, rekor kıracak” dedi.

07 Haziran 2015’de gerçekleşecek genel seçimler öncesi sıkı bir tempoyla çalışan CHP’liler adım adım Niğde’yi gezerek projelerini anlatıyorlar.


Önceki gün CHP İl Başkanı Erhan Adem koordinatörlüğünde Milletvekili Doğan Şafak ve Milletvekili adayı Sevgi Özbek ile kalabalık partili grubu Çiftlik ilçesine çıkarma yaptılar.


Vatandaşla sohbet eden partililer, CHP’nin parti politikalarını aktararak, 07 Haziran’da iktidar olacaklarını ifade ettiler.
Ziyaretlerde kahvehaneleri de ziyaret eden CHP Milletvekili adayları, burada halka açık konuşmalar yaptılar.

Şafak; “Seçimden Seçime Gelene değil, Her Daim Yanınızda Olana Destek Verin!”

CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak halka hitaben yaptığı konuşmasında; “ Bizler TBMM’de sizler için 24 saat, 7 gün, 4 yıl bir fiil çalıştık. Gitmediğimiz yerleşim yeri, sıkmadığımız Niğdeli eli kalmadı! Ziyaretlerimizde edindiğimiz tecrübeler, gelen istekleri Türkiye gündemine yüzlerce kez yazılı, sözlü soru önergeleri vererek taşıdık. Çözümler noktasında yasa teklifleri hazırladık. Nicel olarak 1 milletvekili Niğde’de muhalefeti temsil etmesine rağmen, nitelik olarak parti örgütümüz ve diğer partili milletvekillerimiz “Önce Niğde” dediler. Şükürler olsun ki bizler 4 yıl boyunca yan gelip yatmadık! Bu toprağın sesi olduk, bu coğrafyanın tüm sorunlarında kendimizi dert ortağı gördük. Şimdi Melendizli seçmenlerimize sesleniyorum; Seçimden seçime gelene değil, her daim yanınızda olanlara destek verin. 24. Dönemde bizlere ana muhalefet görevini verdiniz. 25. Dönemde ise iktidar görevini vereceksiniz. Bu eksende muhalefet olarak yaptıklarımız, Niğde için kazanımlarımızı göz önünde bulundurarak, iktidar olarak neler yapacağımızı düşünmenizi isterim” diyerek seçmenlerden partilerine destek istediler.

Melendize Özel Projeler…

Şafak ziyaretlerinde Çiftlik İlçesi’ne özel çözümler üreten lokal projeleri olduğunu ifade ederek; “Hiç kuşkusuz Melendiz’de kamusal alt yapı bir an önce dünya standartlarına getirilmelidir. Bu devlet olabilmenin asli sorumluluğudur. Sağlık, eğitim, alt yapı! Bunun dışında bölge ekonomisine yönelik kamusal teşviklerin çıkarılması gerekmektedir. Bu eksende bölgeye elzem düzeyde bir cips fabrikası istihdamı artıracaktır. Bununla birlikte karayolu taşımacılığı iyileştirilmesi gerekmektedir. 13 yıllık AKP iktidarında, ha bugün yapılıyor, ha yarın yapılacak denilen Çiftlik yolunun artık bir an önce ulaşıma açılması gerekmektedir. Geçimini nakliyecilikten sağlayan kamyoncu vatandaşlarımıza belge zorunlulukları ve ağır vergi yükleri Çiftlik’te yoğun hissedilmektedir. Göç veren bir Çiftlik, Niğde için karanlık bir tablodur. İktidar Çiftlik ilçesinin ne kadar göç verdiğini bilir ama müdahale etmez. Ama biz istihdam yaratarak, emeklimize yılda 2 maaş ikramiye vererek, insanca yaşamı hırsızlıkları ve yolsuzlukları engelleyerek sağlayacağız. Niğde’de bir medeniyet kuran Melendiz, Niğde’de gerçekleşecek bir çok sosyal projenin pilot bölgesi olacaktır” dedi.

Özbek’e Kadınlardan Yoğun İlgi…

Cumhuriyet tarihi boyunca ilk defa Niğde’de bir kadın milletvekili adayı partisinden seçilebilecek bir sıralamaya gelmesi, CHP Niğde Milletvekili Adayı Sevgi Özbek’e ilgiyi yoğunlaştırdı.

Yapılan ziyaretlerde kadınların yoğun ilgi gösterdiği Özbek, çalışmalarında partisinin başarılı olacağını ifade ederek, Anadolu kadının sesini TBMM’ye taşıyacaklarını ifade etti.

İl Başkanı Adem; “Zafer Niğde’nin Olacak…”

Seçim komitesini oluşturarak, çalışmalarına ilk başlayan siyasi parti olduklarını vurgulayan CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem; “Aday belirleme sürecimizdeki demokrasi dersi, bir çok siyasi parti tarafından gıpta ile bakılmakta ve örnek gösterilmektedir. Adaylarımızı belirlediğimiz 29 Mart 2015 akşamından itibaren seçim çalışmalarımıza büyük bir hızla başladık. Şu ana kadar, 3 ilçe merkezi, 11 kasaba, 28 köy ziyareti gerçekleştirdik. 5 bini aşkın vatandaşımızla bire bir temasımız oldu. Bu sinerji ile birlikte, parti programımız Niğdeliler tarafından büyük bir beğeni alıyor. 7 Haziran akşamı CHP, Niğde’de rekor bir oy alacağından zerre şüphemiz yoktur. Bu eksende zafer CHP’nin değil, Niğde’nin olacaktır. Kendi içlerinden çıkardıkları 3 adayı bağrına basacak, Niğde’yi geleceğe taşıyacaktır” dedi.


 
Editör: TE Bilişim