Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları İl Başkanı Ersin Ağbulut başkanlığındaki yeni yönetim, çalışmalarını hızla devam ediyor.

Geçtiğimiz gün Niğde Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt'u ziyaret ederek, Niğde'nin emniyet açısından sorun ve çözümlerini görüşen CHP Gençlik kolları heyeti çeşitli daire amirlerini ziyaret etmeye devam ediyor.

Örgütlenme çalışmalarına da hızla devam eden CHP Gençlik Kolları Niğde Şubesi geçtiğimiz gün Ramazan ayı nedeni ile gençlik kolları üyelerine verilen iftar yemeği ile bir araya gelindi.

CHP Gençlik Kolları Niğde İl Başkanı Ersin Ağbulut itfar programı ile ilgili yaptığı açıklamada; Cumhuriyet Halk Partisi gençlik kolları çatısında oluşturduğumuz bu güzel aileyi iftar yemeğinde buluşturmak bizim için çok anlamlıydı. Eski gençlik kolları başkanlığı yapmış abilerimizle fikir alışverişinde bulunup onların deneyimlerinden faydalanmak bizi onure etti. Genç arkadaşlarımız ile taze ve heyecanlı olduğumuz bu görevde emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz. En küçüğünden en büyüğüne partimizin her aile bireyinden aldığımız destek ile güzel günler göreceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Editör: TE Bilişim