VİDEO VE FOTOĞRAFLAR SAYFANIN ALTINDA

Niğde’de CHP ile İyi Partinin ittifak yapacağı ve CHP’nin adayının çekileceği iddiaları üzerine CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem ve CHP Niğde Belediye Başkan Adayı Rasim Yılmaz Ankara’ya giderek Genel Merkez’de CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Sarıcı ile görüştü. Görüşme neticesinde Sarıcı, Niğde’de ittifak olmadığını söyledi. Bunun ardından CHP Niğde İl Başkanlığı İyi Parti ile yapılacak olan iddiaları parti önünde “Niğde Evladına Sahip Çıkıyor” mitingi ile yalanladı.

İTTİFAK YOK...
CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem: “Türkiye’de başka şehirlerde ittifak görüşmeleri yapıldı. Doğrudur. Niğde’de böyle bir şey yok. Buna herkes artık inansın. Kimse buradan siyasi rant peşinde koşmasın. Evet bir ittifak var. Dipten gelen halkın bir ittifakı var. Bizler kimselerle görüşme yapmadık. Buradan bu dedikoduları çıkaranlara rica ediyorum artık kendinize gelin ne çalışması yapacaksanız çalışmanızı yapın karşımıza çıkın kardeşim. 31 Mart’ta herkesin hesabını göreceğiz biz” şeklinde konuştu.  

NİĞDE RANTÇI TAYFANIN YÜZÜNDEN GERİ KALMIŞTIR
Niğde’de hiçbir şekilde ittifak olmadığını ve kimse bizlere diz çöktüremeyecektir diyen CHP Niğde Belediye Başkan Adayı Rasim Yılmaz, “  Niğde’de ittifak yok.  Bunu herkes duysun, siyasi partililer duysun, bütün Niğdeliler duysun Niğde’de ittifak yok.  Niğde7de siyaset rantçıları var, hepiniz biliyorsunuz. Ben siyasi rantçıların oyunu istemiyorum. Ben düzgün Niğdelilerin, temiz siyaset yapanların, bana dua eden anaların, bize iş için aş için güvenen tertemiz Niğdelilerin oylarını istiyoruz. O rantçı tayfaların oylarını istemiyorum. Bu rantçı tayfa Niğde’nin gelişmesini istemeyenlerdir. Niğde bugün Nevşehir’den, Aksaray’dan, Konya’dan ve Kayseri’den geri kaldıysa bu rantçı tayfanın yüzünden geri kalmıştır” dedi.

RANTÇILARDAN PARA ALMAYACAĞIM
Projelerini her gün birer birer açıkladığını belirten CHP Niğde Adayı Yılmaz, “ ev hanımları para kazanacak, bizim dönemimizde bütün ev hanımları evinde sanki fabrika varmış gibi Niğde’nin öne çıkmış tarımsal ürünlerini evlerinde üretecekler ve ürettikleri ürünleri bizzat Niğde Belediye Başkanı olarak ben satacağım. Hem de bütün Türkiye’ye satacağım.  Niğde’ye gelen bir tane yatırımcıyı kaçırmayacağım. Bu manipülasyoncu tayfa var ya Niğde’yi bir avuç hale getirdiler. Trafik sorunu yaşanıyor, İşsizlik sorunu yaşıyorsunuz, işsizlik sorunu yaşıyorsunuz, imar sorunu yaşıyorsunuz. Ben sizlere söz veriyorum ben her gün milletimin arasındayım. O rantçılarla görüşmedim ve o rantçılardan para almayacağım. Onlardan para alan siyasetçiler onlara hizmet ediyorlar. Seçime 10 gün kala bu dedikoducular Rasim Yılmaz’a belediye başkan yardımcılığı verdiler onlarda kabul etti seçimde birleştiler diyeceklerdir” diye konuştu.

CESARETİ VARSA 230 MİLYONU NE YAPTIĞINI SÖYLESİN
Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan’a yüklenen Yılmaz; “ Rifat Özkan’ın belediyeye geldiğinde belediye de 30 milyon para vardı, 200 milyonda bütçe yaptınız. Niğdeliler adına soruyorum bu paralar nerede. 230 milyon TL’lik Niğde’ye ne yaptınız bunları söyleyin. Biz Niğde belediyesini aldığımız da Niğde belediyesinin gelirini giderini Niğde Belediyesi binasının ününe asacağım. Eğer cesaretiniz varsa asın 230 milyonun nereye gittiğini asın” diye konuştu.


Sadece CHP’nin değil bütün Niğdelilerin adayı olmak istediğini belirten Yılmaz, “ Ben sadece CHP’nin adayı değil bütün Niğdelilerin adayı olmak istiyorum. Hastanenin oradaki cadde temiz dediler sen bize çamur atıyorsun dediler, geçtiğimiz gün itfaiye gönderip yıkadılar. Ben’de sizlerin pisliklerini yıkayacağım” dedi.

10 YILDIR BİR AKKAYA SORUNU ÇÖZEMEDİNİZ

Yılmaz, “16 yıldır iktidardasınız, 10 yıldır da Niğde ve Bor belediyesi sizlerde Akkaya’yı çözemediniz.  Fabrika yapamadınız.  10 yıldır belediye sizde ve sende 10 yıldır Ak Parti İl Başkanıydın bir tiyatro salonu, sinema salonu yapmak aklınıza gelmedi mi? Çevremizdeki iller AVM’lerini eskittiler, Kültür merkezlerini eskittiler bu kimsenin suçu değil, bu yerel yönetimin suçu. Niğde’yi iyi planlayacağız” diye konuştu.

EMRAH ÖZDEMİR'E SORUYORUM... AYDIN İNŞAAT KİMİN?
Ak Parti belediye Başkan Adayı Emrah Özdemir’e yüklenen Yılmaz, “Niğde’yi büyükşehir yapacak arkadaş dedi ki hemen yapmayacağım 2071 yılında yapacağım dedi. Biz Niğde’yi büyüyen şehir yapacağız, Niğde belediyesi üretecek, tıp ki Eskişehir belediyesi gibi üreten bir belediye yapacağız. Ak partinin adayı Emrah Özdemir’e soruyorum Aydın inşaat kimin. Sana soruyorum o Aydın inşaat kimin tüm Niğdeliler adına açıkla. Ben buradaki basındaki arkadaşlarımın aracılığıyla bu sorumun cevabını bekliyorum. Niğde belediyesinin paralarını kimlere kaptırdınız anlatın. Biz bizim dönemimizde Niğde’nin parasını Niğde’de tutacağız. Buradan tekrar diyorum Niğde’de ittifak yok” dedi.


 
 
 
Editör: TE Bilişim