CHP Niğde İl Genel Meclis Üyeleri Adayları Rasim Yılmaz, Ulvi Gülsever, Ercan Ecemiş, Kamil Davarcı, Abdullah Türkmen ve AşirDerinöz, Niğde Merkezi karış karış gezerek, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde büyük bir süprize imza atmayı hedefliyorlar.


Haber- Foto: Gökhan ÖZBEK / CHP Niğde Basın Merkezi


30 mart 2014’de yapılacak olan mahalli idareler seçimi yaklaştıkça İl Genel Meclis seçimlerinde büyük bir heyecan yaşanıyor. Mevcut 6 il genel meclis üyeliğinin 3’ü AKP’nin, 2’si MHP’nin, 1’si CHP’nin olduğu Merkez meclis üyeliğinde CHP’li adaylar 6’da 6’sını almak için kolları sıvadı.

Meclis Üyesi adayları adına ortak açıklama yapan Rasim Yılmaz; “CHP 2010’daki referandumdan sonra Niğde Merkez kasaba ve köylerinde sürekli artan bir ivme ile büyük bir çıkış yakaladı. 30 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde partimiz İl Genel Meclis Üyeliği seçiminde açık ara birinci olacaktır. Bundan asla kuşkumuz yoktur” dedi.

Gidilmedik Köy Kasaba Bırakmadık!


CHP’li Meclis üyeleri 02 Şubat 2014’de İl Genel Meclis Üyesi Adaylarının belli olmasından sonra büyük bir tempo ile seçim çalışmalarına başlayarak, merkeze bağlı tüm köy ve kasabaları gezerek, her sandık bölgesinde seçim komiteleri oluşturduklarını ifade eden Yılmaz; “30 Mart’taki seçimlere büyük bir heyecan içerisinde hazırlanıyoruz. Her sandık bölgesinin lokal sorunlarına karşı mikro, Niğde geneli için makro projeler oluşturarak” çalışıyoruz. Parti disiplininden kopmadan, halkımızın istek ve ihtiyaçları doğrultusunda sıra dışı bir tempo sergiliyoruz” dedi.

Tam Kadro Sahadayız…


İl Genel Meclis Üyeleri adaylarının her gün program dahilindeekipler halinde çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Yılmaz; “Meclis üyesi adaylarımız Milletvekilimiz Doğan Şafak, Merkez İlçe Başkanımız Atilla Soylu ile birlikte 2 otobüs giydirerek araçlarımızla seçim bölgemizde 7 gün 24 saat çalışma yürütüyoruz. Kasaba ve köylerden partimize yoğun bir teveccüh ve üye olma talebi var. Partimizin ivmesini, projelerini gören Niğdeli hemşerilerimiz partimize güç vermeye, sinerji yaratmaya devam ediyor” dedi.

Enerji ve Tarım Sorunu Gündemimizde…


Özellikle ova köy ve kasabaları olarak adlandırılan Konaklı, Edikli, Orhanlı, Yeşil Gölçük, Hacıbeyli, Çarıklı, İçmeli, Kızılören, Elmalı, Yarhisar ve Ovacık’ta Niğdeli çiftçinin 2 temel soruna dikkat çeken Rasim Yılmaz; “Bu kasaba ve köylerimizde 2 temel sorun var. Enerji ve tarım! Maalesef yer altı suyu kullanan bu bölgede enerji maliyetleri katlanarak artmakta, çiftçimiz ağır bir külfetin altına girmektedir. Üstüne üstlük bir de ürettiği ürünler para etmediğinde büyük bir ekonomik ve sosyal bir problem karşımıza çıkmaktadır! Bu konuda çözümlerimiz ve uğraşlarımız vardır. Projelerimizde alternatif enerji kaynakları ve tarım birlikleri üzerinde duruyoruz” dedi.

Niğdeli İl Genel Meclisi’nin Önemini Fark Etti…


Son çıkan büyükşehir yasasından sonra Niğde gibi büyükşehir olmayan illerde il genel meclisinin sorumluluk alanlarının arttığına dikkat çeken CHP’li İl Genel Meclis Üyeleri; “Artan bütçe, hizmet ve sorumluluk alanı hakkında Niğdeli hemşerilerimizi bilgilendirmeye, bu olanakları nasıl hizmete dönüştüreceğimizi aktarıyoruz. Maalesef iktidar buraları boşlamış, klasik işler dışında bir hizmet götürmemiş. Bizse yenilikçi yönetim anlayışı ile, çağa uygun vizyonelhimzetler yapacağız. Bütçemizin son kuruşuna kadar Niğdeliye hizmet edecek, verimli ve istihdam yaratan projeler içinde olacağız. Ne mutlu ki Niğdeli bunların farkında artık!” diyerek 30 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde en büyük favorinin kendileri olduklarını ifade ederek hedeflerinin oyların tamamı olduğunu ve yüzde 50’nin üstüne çıkacaklarını ifade etti.




Editör: TE Bilişim