Niğde İl Genel Meclis Üyesi Adaylarına köylerden büyük destek Cumhuriyet Halk Partısı İl Genel Meclis Üyesi Adayları Niğde' nin köylerine yaptığı ziyarette köy halkı ile bir araya geldi.

Köy halkı ile bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partısı İl Genel Meclis Üyesi Adayları, Cumhuriyet Halk Partısı Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, 24. Dönem Milletvekili Doğan Şafak, İl Başkanı Erhan Adem ve Merkez ilçe Başkanı Kamil Davarcı yeni dönemde yapılması planlanan çalışmaları ve projeler hakkında köylülere bilgiler verdiler.

Cumhuriyet Halk Partısı İl Genel Meclis Üyesi Adayları, köy halkı ile yaptığı konuşmalarda tarım ve hayvancılık başta olmak üzere bölge halkına ekonomik kazançlar sağlayacak olan projelere öncelik verileceğini , bunun yanında köylerimiz temel ihtiyacı yol,su, enerji , eğitim, çocukların oyun parkları ve alt yapı – kanalizasyon işleri hakkında da çalışmalar yapılacağını ifade etti.

İl Meclis Üyesi Adayları, sizlerin desteği bizim tutku ile çalışmamızı sağlıyor. Bizleri bağrına basan, kucaklayan hemşerilerimize minnettar olduğumuzu bilmelerini isteriz. İnşallah halkımızın bu ilgi ve alakası 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde sandığa yansıyacaktır. Sadece köylerde değil şehir merkezindede ilgi çok Chp il genel meclis üyesi adayı VEDAT ATEŞ ve diğer meclis üyesi adayları merkezde belediye başkan adayı RASİM YILMAZ ile yoğun bir çalışma performansı ile göz dolduruyor.


 
Editör: TE Bilişim