Cumhuriyet Halk Partisi Niğde İl Başkanı Erhan Âdem, İyi Parti ile CHP arasında bazı illerde yapılan ittifakın Niğde için geçerli olmadığının önemle altını çizdi. Yaklaşık bir ay önce kamuoyunda İyi Parti İl CHP arasında ittifak olacak ifadelerinin yanlışlığını o zamanda söyledik diyen Adem, “İyi Parti’nin belediye başkan adayı kendi elini güçlendirmek için böyle bir algı oluşturmaya çalıştı” dedi.

Meydan Okuyoruz
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nda yaptığı açıklama doğrultusunda Niğde’de İyi Parti ile Cumhuriyet Halk Partisi arasında kesinlikle ittifak yapılmayacağını belirten CHP Niğde İl Başkanı Erhan Âdem, aday belirleme çalışmasının akabinde seçimlere güçlü bir şekilde hazırlandıklarını söyleyerek “Meydan Okuyoruz” dedi.

Âdem, “Genç, dinamik, saygın ve kamuoyunda bilinen bir adayla seçim çalışmalarımıza başlayacağız. Genel Merkezimizle yaptığımız görüşmeler neticesinde olur raporunu da aldık. Niğde’mizin öz evladı ile yola çıkıyoruz. Bu seçimin en iddialı adayı partimizin adayı olacak, bu seçimi kazanacağız meydan okuyoruz” dedi.

Seçime tam anlamıyla hazır olduklarını söyleyen CHP Nİğde İl Başkanı Erhan Adem, seçim plan ve programları hazır. Projelerimizi tek tek özenle hazırladık. Günü geldiğinde tüm bunları kamuoyu ile paylaşacağız. Ben Niğde’yi Cumhuriyet Halk Partisi’sinin yönetmesini istiyorum çünkü, halkçı ve gerçekten emekçinin yanında olan bir yönetim izleyecekler” dedi.

Takım Tutar Gibi Sandığa Gitmeyin
Vatandaşlarımıza buradan sesleniyorum sandığa gidip oy kullandıklarında takım tutar gibi particiliğe bakmayıp adaylara göre hareket edilmesi çok büyük önem arz ediyor. Bundan önceki dönemde belediye başkanlığı yapanların hizmetleri göz önünde bir tane park yok şehrimizde parkları çevirip apartman diktiler. Niğde yaşanamayacak bir kent halinde geldi bizim partimizin adayı Niğde’yi yaşanılabilir hale getirecektir” diye konuştu.
 
Editör: TE Bilişim