CHP İl Başkanı Erhan Adem Cumhuriyet Halk Partisinden belediye Başkan Aday Adayı olmak isteyenler için müracaatların 31 Aralık Pazartesi gününe kadar devam ettiğini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisinden Niğde Belediye Başkan Aday Adaylığı için şuana kadar 3 resmi başvuruda bulunuldu ve başvurularımız devam ediyor. 31 Aralık Pazartesi günün kadar CHP’den Belediye Başkan Aday Adayı olmak isteyen arkadaşlarımız müracaatta bulunabilir. Şuanda CHP’den aday adayı olmak isteyen memuriyetteki arkadaşlarımız bulunmaktadır. Memuriyetteki arkadaşlarımızın da istifa edip partimize müracaatta bulundukları takdirde aday adayı sayımız artacaktır. CHP Niğde Belediye Başkan aday adayımız 31 Aralık Pazartesi gününe kadar 8 ya da 10 aday adayı arkadaşımız olacağını düşünüyoruz. Partimizi en iyi şekilde temsil edecek arkadaşımızı Belediye Başkan adayı olarak belirleyeceğiz ve CHP’yi Niğde’de Belediye Başkanlığını kazanacak duruma getirip Belediye Başkanı yapacağız. Niğde 1 Nisan tarihinden sonra Niğde Belediyesinde kesinlikle CHP’li belediye başkanıyla yönetilecektir. 31 Mart seçimlerine kadar diğer siyasi partiler korksun bizden.

Adem; “ şuana kadar adaylığı kesinleşen Belediye başkan adaylarımızın isimleri ise şu şekilde, Bahçeli Belma Mercikoğlu, Bor Şenol Bengü, Aktaş Yaşar Çamur, Gölcük Ramazan Tuncay, Yıldıztepe Metin Akgümüş, Azatlı Mehmet Akpınar, Hacıabdullah Karanfil Dokmuş, Dündarlı Murat Yılgın, Bozköy: Yalçın Tekeli, Çiftlik Ramazan Taş, Ulukışla Mustafa Önen, Altunhisar Abdi Mercan.
 
Editör: TE Bilişim