CHP Niğde Milletvekili Adayları Endüstri Mühendisi Gazeteci Yazar Ömer Fethi Gürer, Dr. Sevgi Özbek ve Ramazan Ertan farklı yerlerde seçim çalışmalarına devam etti. CHP Milletvekili adayları beraberlerinde İl Başkanı Erhan Adem, Ulukışla İlçe Başkanı Birol Önder, İl Genel Meclis Üyesi Rasim Yılmaz ile birlikte Ulukışla İlçesinde beldelerinde kapsayan bir ziyaretler dizisi gerçekleşirdiler.

Ulukışla İlçe Örgütü’nde düzenlenen bayramlaşmadan sonra esnafları ziyaret eden Gürer, burada vatandaşlarla sohbet ederek, sorunlarına çözüm için sistemli ve planlı bir çalışma sergileyeceğini ifade etti.

Gürer; “Hiç kuşkusuz, yüzyıllardır hem jeopolitik konumu, hem de tarihsel konumu itibariyle Ulukışla, sadece Niğde’nin değil, Anadolu’nun göz bebeğidir. Bugün sürekli göç veren, ticari ve sosyal önemini kaybeden, her geçen gün sıradanlaşan bir ilçeye dönüştü. Bizler “Niğde İçin Birleşiyoruz” derken, Ulukışla için, Niğde için birleşiyoruz.. Tarihi ile turizmi ile ekonomisiyle, beceri kaynaklarıyla Ulukışla’yı eski günlerinin çok ilerisine taşımaya kararlıyız. Ulukışla gibi karayolları ve demiryolları kavşağı olupta yeterince hizmetle buluşmamış bir yer hatırlamıyorum. Öküz Mehmet Paşa Kervansarayı onarılması için çok uğraştım onarıldı ama Doğubayazıt’ta İshak Paşa sarayını herkes biliyor. Mehmet Paşa kervansarayı yol üzerinde gereken değere eremiyor Ulukışla yayla turizminden yeterince fayda sağlayamadı Ulukışla için diyecek sözümüz yapacak çalışmalarla ilgili düşüncemiz var. Ulukışla aydını çok olan bir ilçemiz doğası özelliği ile tarihi bir merkezimiz. Bölgenin sesi sorunlarının çözümü için çalışanı olmak adına herkesin her kesimin desteğini bekliyoruz ” dedi.

Ulukışla ilçe merkezi ziyaretinden sonra sırasıyla, Porsuk, Emirler, Kılan, Beyağıl, Hasangazi ve Çiftehan’ı ziyaret etti.  CHP İl Başkanı Erhan Adem ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda parti içinde sağlandığını ifade ederek Ülke sorunlarını bilen parti olarak sizlerin desteği ile iktidar olup ülkeninde Niğde’nindi sorunlarını çözmeye talibiz dedi. Endüstri Mühendisi Gazeteci yazar CHP Adayı Ömer Fethi Gürer de Niğde ve Ulukışla tarihi dünü yanı sıra bölge sorunları ve çözüm önerilerini anlattı. Tarım hayvancılık ile ilgili sorunları dile getiren Gürer, kirazın dahi bir para eden bir üreticiyi mağdur eden halinde nedeni  tarımsal  sanayinin bölgede olmamasından kaynaklandığını ifade etti. Ülke sorunlarına da değinen Gürer Şehit haberleri ile içimiz yanıyor dedi ve terörü bitirecek olan partide CHP’dir dedi.

 


Editör: TE Bilişim