Ulukışla Belediye Başkanı Hacı Avşar ve eski CHP Niğde İl Başkanı Durali Özçelik dün parti binasında basın açıklaması yaparak 12 Haziran’da yapılacak olan seçimlere CHP’den milletvekili aday adayı olduklarını açıkladılar.
 
Eski Belediye Başkanı Ahmet Oğuz Özmen ve İl Başkanı Doğan Şafak daha önceden aday adayı olduklarını açıklamışlardı.

CHP İl Binasında düzenlenen toplantıda her iki aday adayının açıklamasında İl Yönetimi ve partililer katıldı. Toplantıda CHP Eski İl Başkanı Durali Özçelik, aday adaylığını açıkladı.
Durali Özçelik açıklamasında , 1991 yılında SHP’de siyasete başladığını hatırlatıp, 20 yıldır CHP’de Merkez İlçe Başkanlığı, İl Yöneticiliği ve İl Başkanlığı gibi çeşitli görevlerde partiye hizmet verdiğini söyledi.
Özçelik, halka ve partilere daha iyi hizmet vermek ve Niğde’yi temsil etmek için aday olduğunu söyledi.
Durali Özçelik’in aday adaylığını açıklamasının ardından CHP’li Ulukışla Belediye Başkanı Hacı Avşar, 12 Haziran’da yapılacak olan seçimlere CHP’den milletvekili aday adayı olduğunu ilan etti.
Hacı Avşar, siyasi geçmişini anlatarak başladığı konuşmasında 40 yıldır sol ve emek eksenli bir mücadele verdiğini ve yıllardır Niğde’nin iyi yönetilmediği gibi Ankara’da iyi temsil edilmediğini vurgulayarak 12 Haziran’da yapılacak seçimlere resmen CHP’den aday adayı olduğunu ilan etti.
Avşar, açıklamasının sonunda listede oluyum yada olmayım CHP için çalışacağını ifade etti.
Eski Niğde Belediye Başkanı ve CHP Milletvekili Aday Adayı Ahmet Oğuz Özmen de kısa bir açıklama yaparak partide yaşanan aday adayı bolluğuna dikkat çekerek aday adayı varlıklarının partinin zenginliği olduğunu vurguladı.

Editör: TE Bilişim