Cumhuriyet Halk Partisi Kongre süreci Niğde Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı seçimi ile devam ediyor. 

CHP'de Niğde Merkez İlçe Kongresinin ardından bugün Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanlığı seçimi ve Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı seçimi yapıldı.  Bugün yapılan Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, Yönetim Kurulu ve Gençlik Kolları İl Delegeleri seçimi gençlerin yoğun ilgi ve katılımı ile Gençlik Kolları Binasında gerçekleştirildi.

CHP Niğde Merkez İlçe  Gençlik Kolları Seçiminde İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına aday olan Kadir Uygur seçildi.

Kadir Uygur yaptığı açıklamada;, Mustafa Kemal Atatürk'ün Gençliğe Hitabesindeki " içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok nâmüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler." bölümünü okudu ve  Cumhuriyet Halk Partili Gençlerin duruma el koyması gerektiğini ifade etti.

Uygur; "Bizler Mustafa Kemal Atatürk'ün biz gençlere emanet ettiği CUMHURİYETİN YILMAZ BEKÇİLERİYİZ. ATATÜRK'ün askerleriyiz diyerek sözlerine son verd
i. 
Editör: TE Bilişim