Bor ilçesine yeni atanan Emniyet Müdürü Hayri Şahin’i CHP Bor İlçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur ve beraberinde heyet makamında ziyaret etti.

 

 Kızılca Belediye Başkanı İbrahim Gülümser ile  Başkan Yardımcısı Hüseyin Yalçın, Erdal Gevrekçi, Hasan Hüseyin Soyhan’da  heyette yer aldı.

CHP Bor ilçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur göreve yeni atanan emniyet müdürüne başarı dilediklerini ifade etti. Çopur,  CHP olarak ilçemizde görev alan yöneticilerimizi gerek atandıkları dönemde gerekse ilçe sorunları ile ilgili ziyaret ederek   görüş ve değerlendirme içinde oluyoruz. Bor ilçemiz tarih boyunca siyasi partilerin önemi yanında huzuru, dayanışması, ilişkileri ile de ayrı bir yeri ve önemi vardır. Biz bu geleneği sürdürüyoruz. Siyasi partilerin amacı dirlik birlik ve bulunduğu yerde sorunların çözümü için öneri ve çaba üretmektir. Bor ilçe örgütü olarak bizde çabamız çalışmamız memleketimizin geleceği ve iyiliği adınadır. Sorunların olmaması huzurun güvenliğin sağlanması hakkın adaletin hukukun işlemesi, ayrımcılığın değil birliğin sürekliliği bizim isteğimizdir. Yeni emniyet müdürümüze nezaket ziyaretimizde gösterdiği yaklaşım içinde teşekkür eder başarılar dileriz”dedi.

 

Yeni Bor emniyet müdürü Hayri Şahin’de bölgeyi tanıdığını, amacının huzurun devam ettiği güzel Bor ilçesinde herkes ile dayanışma içinde görevlerini en iyi şekilde yapmak olduğunu ifade etti. CHP Bor ilçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur   daha sonra Emniyet Müdürü Hayri Şahin’e Ömer Fethi Gürer yazdığı Bor Şehri kitabını sundu. Hacı Çopur Ömer Fethi Gürer yazdığı Bor Kitabının Bor ilçesi tarihi detayları ile anlatıldığını ve ilçenin dünü ile de tanıması adına kitabı sunduğunu söyledi.

 




Editör: TE Bilişim