Cumhuriyet Halk Partisi Bor ilçesinde yeni göreve başlayan kadın kolları yerel seçim çalışmalarına başladı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Bor İlçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur Bor’da yerel seçimlere iddialı olarak hazırlandıklarını belirterek bu dönem parti olarak Bor belediye başkanlığı yanı sıra Kemerhisar, Bahçeli, Çukurkuyu’da iddialı olduklarını, Kızılca’da ise CHP li belediyenin devam edeceğini söyledi.

 

CHP Bor ilçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur bu süreçte kadınların çok önemli olduğuna inanarak Mustafa Kemal Atatürk kadınlarımızı seçme seçilme hakkının kazanması ve her alanda erkeklerle eşit duruma gelmesini sağlayan bir düşünce ile Cumhuriyete yön verdiğini belirten Çopur yeni dönemde kadınlarımızın gayret ve çabası ile sorunlu bu dönem sona erecektir diye konuştu.

 

 Bor CHP kadın Kolları Başkanı olan Sermin Macit Yetiş’de göreve yeni başlamalarına rağmen hedeflerinin önce yerel sonra genel seçimde partimizi iktidara taşımak için yola çıktık. Geçen seçimlerde kadınlarımızın her alanda önemli çabaları oldu bu süreçte de kadınlarımız ciddi anlamda emek ve çaba içinde olacaklardır. Bizler Atatürk yolunda Cumhuriyeti sahiplenen bir anlayışa sahibimiz. Kadınlarımızın her alanda sorunları yoğunlaşıyor. Çocuklarımızın ve ülkemizin geleceği için bizlere büyük görev düştüğünün farkındayız. Bu süreçte elimizden geldiğince çabalarımızı ülkemiz ve ilçemiz adına sürdürüp mutlaka seçimlerde başarılı olmak istiyoruz. Hedefimiz Bor ilçe genelinde tüm belediye seçimlerini kazanmak olacaktır”dedi.


 








Editör: TE Bilişim