Bor ilçesinde yeni kaymakam göreve başladı. Kaymakam Kemalettin Sakin’in İç İşleri Bakanlığı Hukuk Müşavirliğine atanmasından sonra Kastamonu Vali Yardımcısı Muammer Balcı Bor Kaymakamı olarak atandı. Kaymakam göreve başlaması ile hoş geldin ziyaretleri de devam ediyor.

          Cumhuriyet Halk Partisi Bor ilçe Başkanı Mustafa Hacı Çopur Yönetim Kurulu üyeleri Abdullah Tuğrul, Ömer Tutumlu, Erdal Gevrekçi, Hüseyin Yalçın, Hilmi Eriç, Hamit Duruş ile yeni atanan Kaymakam Muammer Balcı makamında ziyaret ederek başarı dilediler. CHP Bor İlçe Başkanı Mustafa Hacı Çopur Kaymakam Muammer Balcı’ya Bor ilçesini anlatan Ömer Fethi Gürer yazdığı Bor Şehri kitabını da takdim etti.

          Kaymakam Muammer Balcı CHP heyetinin ziyaretine teşekkür etti ve Bor İlçesinin güzel bir ilçe olduğuna vurgu yaparak görev süresince en iyi şekilde hizmet için çaba içinde bulunacağını belirtti. CHP Bor ilçe başkanı Mustafa Hacı Çopur’da   CHP Bor ilçe örgütü olarak  kaymakam     Muammer Balcı        yeni görevinde başarı dilediklerini söyledi. Başkan Çopur şöyle dedi-“  Bizler  ilçemizde göreve atanan yöneticilerin devletin yöneticisi olarak biliyor ve  tarafsız görev yapacaklarına inanıyoruz.  Kamu görevi yapanlar herkesimin yöneticisi olduğu mutlaktır. İlçemizde görev yapan yöneticilerimizi zaman zaman ziyaret ederek düşüncelerimizi de söylüyoruz. CHP ilçe örgütü olarak Bor ilçemiz için yapılacak her yararlı çaba ve çalışmayı da destekliyoruz. Sorunlarından arınmış, insanın mutlu olduğu bir ilçemiz olsun isteğimizdir.  Ayrımsız hizmet ile hep birlikte mutlu bir şekilde yaşamayı sürdüreceğimize inanıyoruz. Bu duygularla Kaymakamımızı ziyaret ettik. Gösterdiği samimi yaklaşımdan dolayı teşekkür ediyoruz. Görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

Niğde tarihi ile ilgili kitapları yanında Bor İlçesi anlatan Bor Şehri kitabı ile bölgedeki tarihi ve dünü anlatan eserler veren Ömer Fethi Gürer’in Bor Şehri kitabını da Kaymakam Muammer Balcı takdim etti. Kaymakam Muammer Balcı Bor Şehri kitabını ilgi ile okuyacağını ve Bor ilçesini farklı yönleri ile de kitaptan tanıyacağını belirterek teşekkür etti. 






Editör: TE Bilişim