Chp Bor İlçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur “ Halkımız ve memleketimize hizmet için varız” dedi.
 
 
Cumhuriyet Halk Partisi Bor İlçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur siyaseti bir çıkar merkezi olarak görmüyoruz. Düşüncemiz halkımıza memleketimize hizmettir. Bunun için varız. Bizlerin siyasetten anladığı memlekete hizmet etmektir. Bu yolda devam edeceğiz “dedi.
 
CHP Bor ilçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur bir grup partili ile yaptığı toplantıda “Yerel seçimlere yönelik bölgede kasabalarda dahil iddialı olduklarını belirtip yapılan doğru işleri her zaman destekledik destekliyoruz da ama bölgemizin düne göre her alanda önemli ölçüde gerilediği, iş alanlarının daraldığı da bir gerçektir. Bir dönem Bor ilçemiz meslekleri ile pazarı ile özellikleri ile önde idi. Bugun geldiğimiz nokta düne göre daha geride kaldığımızdır. Her alanda ciddi projelerle günü kurtarma adına değilde halkımızında mutlu olacağı aş iş ekmek olayında daha yararlı çalışmaların ve hizmetlerin bölgemiz içi ihtiyaç olduğu da açıktır”dedi
 
 
 BAHÇELİ KASABASI BELDE BAŞKANI, NAZIM POLAT OLDU
 
 Öte yandan Bahçeli Kasabası CHP Belde Başkanlığına da yeni atama yapıldı. Meslek Yüksek Okulu mezunu olan ve çeşitli iş yerlerinde başarılı yöneticilikleri ile bilinen Nazım Polat Bahçeli Kasabası Belde başkanı olarak atandı. Konu ile ilgili de açıklama yapan CHP Bor İlçe Başkanı Mustafa Hacı Çopur Bahçeli Kasabamızda belde başkanlığımız için partili arkadaşlarımız bir araya geldi. Bu görevi en iyi şekilde yapacak arkadaşımızı kendi aralarından uyumla seçtiler. Bizde ilçe yönetimi olarak alınan kararı onayladık” dedi.
 
KIZILCA BELEDİYE BAŞKANIMIZ BAŞARILI ÇALIŞIYOR
 
CHP Bor ilçe Başkanı Mustafa Hacı Çopur ayrıca Bor’da CHP li belediyenin Kızılca’da bulunduğuna dikkat çekerek belediye başkanımız örnek işler yapıyor. Bahane üretmeden elinde olanaklarını kasaba halkı için kullanıyor. Verimli yararlı işleri ile de örnek bir başkanlık süreci götürüyor. Kendisinin çalışmalarını destekliyoruz”dedi.
 
YÖNETİM OLARAK BAŞARILI ÇALIŞIYORUZ
 
CHP Bor ilçe Başkanı Mustafa Hacı Çopur yönetim kurulunun uyumlu bir çalışma yürüttüğünü de belirterek her arkadaşımız bilgisi yeteneği ile bize güç veriyor. Her alanda ilçemiz için olması gerekenleri ve önerilerimizi konuşuyoruz. Yönetim kurulumuzun uyumlu çalışması da partimizin başarısını sağlıyor. Genel seçimlerde ilçemizde aldığımız oy da bu anlamda bize gösterilen bir destek oldu. Halkımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Bu süreci daha olumlu noktaya erdirip bölgemize halkımıza hizmette çabamız devam edecektir” dedi.


Editör: TE Bilişim