Sıtkı Erat'tan Bir Zor Soru Daha Sıtkı Erat'tan Bir Zor Soru Daha

CHP Bor ilçe Başkanı Erdal Gevrekçi her gün farklı ürüne gelen zamlar ile vatandaşımız büyük bir sıkıntı içine girmiştir” dedi.


AKP yanlış ekonomi politikalarının bedelini vatandaş ödediğini söyleyen CHP Bor ilçe Başkanı Erdal Gevrekçi Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer ile Bor sanayi sitesinde tek tek tüm işyerlerini gezdiklerini esnafında büyük bir sıkıntı içinde olduğunu yerinde gördüklerini söyledi. İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi nerede ise her gün yeni bir ürüne zam geldiğine dikkat çekerek esnafta ne yapacağını  bilemez duruma gelmiş, Bir malzemeyi satıp yenisini almaya gittiğinde sattığı fiyata alamaz duruma gelmiş. AKP iktidarı sorunları görmezden geliyor. Her geçen gün çarşı pazar yangın büyüyor. Emekli, dar gelirli çarşı pazara çıkamaz duruma geldi. Vatandaş  zorunlu ihtiyacı dışında alım yapamaz hale düştü. Vatandaşta alım gücü daralınca esnafta iş yapamaz hale de gelmiş. Fiyatlar arttıkça sorunda büyüyor” diye konuştu.


CHP Bor ilçe Başkanı Erdal Gevrekçi, CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer ile sorun dinlediklerini ve vekil Gürer sorunun çözümü için yapılması gerektiğini anlattığı ifade ederek 6 ayda 3 kez Merkez Bankası başkanı değiştirmek, faizi piyasa dengeleri gözetmeden düşürmek sıkıntıların kaynağı, Piyasa da güven duygusu kaybolmuş, herkes yarın ne olacak kaygısında, güven sağlansa sorunlar kısmen de olsa durur.20 yıldır özelleştirme ile tüm kamu fabrika, liman, enerji tesisleri sattılar gelirleri de  varlıkları da tükettiler. Ülkemiz İyi yönetilmedi. Zamlar eziyete döndü. Bir an önce seçime gidilmesi  ve halkımızın oyları ile yönetim değişmesi sorunları bitirir” dedi.

Editör: TE Bilişim