Cumhuriyet Halk Partisi Bor İlçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur 14 Mart Tıp Bayramı nedeni ile yayınladığı mesajda tüm tıp çalışanlarının bayramlarını kutladı ve sağlık sorunlarının çözüm bulmasının önemli olduğuna vurgu yaptı.

 

 Her kesimin olduğu gibi sağlıkta da sorunlar giderek derinleşmekte olduğuna dikkat çeken    CHP Bor ilçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur  sağlık parası olanın değil her kesimin her olanaktan eşit yararlanabileceği bir konuma ermeli” dedi.. Çopur CHP iktidarında sağlık sorunlarının çözüm bulacağını da belirtti.

 

 CHP ilçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur Mart ayının farklı etkinlikler ayı olduğuna da dikkat çekerek 1-7 Mart tarihleri arası deprem Haftasını idi. 12 Mart İse Milli Marşımızın kabulünün yıldönümü olarak kutladık.  İstiklal Marşı yazarımız Mehmet Akif Ersoy’u andık. 14 Mart Tıp Bayramı ve haftasında sağlık çalışanlarımız ile olacağız.15-21 Mart Tüketiciyi Koruma Haftası,16 Mart Öğretmen Okullarının kuruluş yıl dönümü,18-24 Mart yaşlılara saygı haftası,18 Mart Çanakkale Zafer günü Şehitler günü, 21-26 Orman Haftası kısacası insanın yaşamın ve yaşanmışların unutulamayacağı günler. Her günün haftanın farklı önemi ve anlamı var.  Bu haftaları anlamları ve önemine uygun sahiplenmek yaşatmak ve bu günlerin farkına varmak yurttaşlar olarak hepimiz için bir görev olduğuna inanıyoruz. “dedi



Editör: TE Bilişim