CHP Bor İlçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur ; Atatürk rehberimizdir onun yolundayız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Bor İlçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur ülkemizde yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.

 

 CHP Bor İlçe Başkanı Mustafa Hacı Çopur şöyle dedi.” Ülkemizde son dönemde yaşanan olaylardan her aklıselim yurttaş gibi bizde kaygı duyuyor üzüntü ile izliyoruz. Bayrağımızı taşımayan Atatürk Türkiye’sini tanımayanlara prim verilmektedir. Vatanseverlere baskı yapılırken terör örgütü adeta korunmaktadır. Günümüzde olan bitenleri herkesin iyi izlemesini istiyoruz. Çünkü halkımızın elinde en büyük güç oylarıdır. Yanlışı yapanlara verilecek en önemli yanıtta oylarla olacaktır. “dedi.

 

Çopur açıklamasının devamında ; “ Cumhuriyet Halk Partisi kuruluşu Rumeli ve Anadolu Müdafa Derneği ile başlar. İlk Genel Başkanı Mustafa Kemal Atatürk’tür. Partimizin varlığı ülkenin birliği, vatanın bölünmezliği, demokrasi, cumhuriyet, insan haklarının korunması üzerinedir. Cumhuriyet Halk Partisi için rehber Atatürk’tür ve bizler onun yolundayız. Ülkemiz bütün olarak kalacak, bayrağımız her yerde dalgalanacak ve ülke de ayrımcılık olmayacaktır. Bununda güvencesi CHP güvendiğimiz Halkımızdır. Bizler CHP’liler olarak yaşanan olayları ibretle izliyoruz.

 

Görüşen” şerefsizdir”den görüşülen terör elebaşının bildirisini meydanlarda okutmaya kadar işi götürenlerden halkımız mutlaka oyları ile hesap soracaktır. Analar ağlamasın diye vatanı parçalanmasına göz yumanlar Çanakkale ruhunu, Sarıkamış’ta binlerce şehidin toprağa düştüğü idealleri de anlayamazlar. Ülkemizi vatanımızı bayrağımızı Atatürk’ü seviyoruz.”dedi.  


Editör: TE Bilişim