CHP Niğde Belediye Başkan Adayı Rasim Yılmaz hemşehrileri ile buluştu. Hemşehrilerinin derdini dinleyen Sayın Yılmaz, bütün dertlerin çok yakında çözüme kavuşacağının mesajını verdi.

Yıllardır Niğde’nin hak ettiği değerin verilmediğini, halk üzerinden geçinilip asla halkın yanında olunmadığını, her fırsatta hürce ve dürüstçe dile getiren Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Belediye Başkanı Adayı Rasim Yılmaz, bu gidişe artık birinin dur demesi gerektiğini düşündü ve diğerleri rahat koltuğunda  insanları karalamak ile uğraşırken elini taşın altına koydu.

Niğde en iyisini hak ediyor diye sözlerine başlayan Halkın gerçek Başkanı Rasim Yılmaz; “ Siyaset oyuncak değildir, gençler oyun oynamaya pek hevesli. Ben bu oyunu bozarım. Milletimin hakkını yedirmem.” Diye devam etti.

Bu zamana kadar bir çözüm getirilemeyen ve hep lafta kalan vaatlerin aksine Niğde’nin gerçek bir başkan ile bütün sorunlarının çözüleceğine değinen Rasim Yılmaz “ Ben yapmayacağım hiç bir şeyi dile getirmem. Halkım içinde yapamayacağım hiç bir şey yok.” sözleri ile bu memleketin gerçek sevdalıları gece gündüz Niğde şehrinin istihdamı, halkının huzuru için projeler geliştirendir. Klavye başında algı oluşturup, temiz olana çamur atanlar değildir mesajını verdi.

Dürüst, güvenilir kişiliği ve sağlam karakteri ile tanınan Belediye Başkanı Adayını Niğde halkı çoktan bağrına bastı ve “ Niğde seninle kurtulacak Rasim Başkan” sloganları eşliğinde başarılarının devamını dilediler.
 
Editör: TE Bilişim