Cumhuriyet Halk Partisi Niğde İl Başkanı Erkan Adem, 29 Mart Pazar günü yapılacak ön seçimin bir bayram havasında geçeceğini belirtti.

Milletvekili adaylarını belirleyecek ön seçimin 29 Mart Pazar günü Niğde İl Kültür Merkezi’nde hakim huzurunda yapılacağını belirten Adem, “ Bilindiği üzere 55 ilde aynı anda CHP olarak hakim huzurunda ön seçim yapıp 25. dönemdeki Milletvekili adaylarını belirleyeceğiz. Bu yapılacak ön seçimlerde ilimizde 7 aday adayımız yarışacak. Sabah saat 8.00’de başlayacak oy kullanma işlemi akşam saat 17.00’e kadar devam edecek. Oy kullanımının tamamlanmasının ardından yapılan sayımlarda çıkan adaylarımızı genel merkeze bildirerek 7 Haziran’daki seçime buradan çıkan adaylarımızla hazırlanacağız” dedi.

5 BİN ÜYEMİZ OY KULLANACAK

Aday adaylarının sahalarda çalışmalarına devam ettiğini dile getiren Adem; “ Bu yapılacak seçimlerde yaklaşık 5 bin üyemiz oy kullanacak. Pazar günü yapılacak ön seçim hazırlıklarımız tamamlandı. Bu seçimin bir bayram havasında geçeceğine inanıyorum. Ön seçim olması Cumhuriyet Halk Partisi’nin demokrasisini daha da yükseklere çıkartmaktır. Biz isteriz ki diğer partiler de CHP gibi demokrasi içerisinde adaylarını belirlesin. Yukarılardan değil halkın belirlediği ve ön seçimle seçtikleri adayların ilimize daha faydalı olacaklarına inanıyorum. İlimiz dahil 55 ilde ön seçimlere girip bayram havasında tamamlayacağız” dedi.



Editör: TE Bilişim