Niğde’de 9 Şubat Pazar günü Hüdavend Hatun sosyal tesislerinde gerçekleşecek olan CHP İl başkanlığı seçimi nedeniyle Tevfik Caymaz İl başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısında partililerinde katılımıyla İl Başkanlığına adaylığını açıkladı.

CHP İl Binasında düzenlenen toplantıda konuşan CHP İl Başkan Adayı Tevfik Caymaz; “ Cumhuriyet Halk Partililer, bir yandan doğal afetlerle diğer yandan ekonomik kriz ve doğudaki terör, savaş kargaşasında ülkemizde adeta nefes alamaz durumdadır. Mevcut iktidar, bu krizleri yönetemez duruma gelmiş Cumhur İttifakının üyeleri partimizi ve muhalefeti hiçe sayarak kendilerince suni çözümler aramaktadırlar. Bunlardan bir tanesi de Kanal İstanbul Projesidir. Sözde bu proje ile uğraşarak konuyu başka alanlara çekmeye çalışmaktadırlar. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun ve Muhalefetin tüm çağrılarını ve de bizleri küçümseyerek, yok sayarak görmemezlikten gelmektedirler. Ülkemiz her yönden maalesef çok kötü bir gidiş içindedir. Bundan çıkış ancak ve ancak Cumhuriyet Halk Partisi İktidarındadır. Bundan çıkış ancak ve ancak “Parlamenter Sistemdedir. Bundan çıkış ancak ve ancak tüm halkamızın el ele omuz omuza vermesiyle mümkün olacaktır” dedi.

Caymaz; “Ancak bazen yorulan arkadaşlarımızın İl ve İlçe Başkanlarımızın daha uzun atlayabilmemiz için geriye çekilmesi bir nöbet değişikliği yapılması ile mümkün olduğu düşüncesindeyim. Sevgili Cumhuriyet Halk Partililer, 65 yıllık yaşamımda kendimi bildiğim andan itibaren başta ailem ve dostlarımla hep Mustafa Kemal Atatürk‘ün yolunda Cumhuriyet Halk Partisinin ilkelerinin izinden hiçbir zaman ayrılmadım. Birçok partilimizin gönüldaşımızın bildiği gibi beynen, kalben ve bedenen işlerimin yoğunluğunu ya da başka bir şeyleri bahane ederek partimizden hiç uzak durmadım. Elimden gelen desteği ve özveriyi her zaman göstermeye çalıştım ve ömrüm vefa ettikçe bundan da hiç vazgeçmeyeceğim” diye konuştu.

Caymaz; “İşte bu duygularla bedenimi, kalbimi ve beynimi tecrübelerimle harmanlayarak başta ilimize ve Cumhuriyet Halk Partisine dolayısıyla Mustafa Kemal Atatürk ‘ün emaneti olan Türkiye Cumhuriyetine faydalı olmak için göreve hazırım. Burada olarak bu mutlu anımı benimle paylaşan değerli dostlar sağ olun var Olun. Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Basın Toplantınıza katıldığınız için teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim