Niğde Çayırlı Belediye Başkanı Devlet Kılıç, kasabalarının uzun yıllardır birikmiş sorunlarının AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu’nun destekleriyle hızla çözüldüğünü belirtti.

 

 Kavaklıoğlu’nun destek ve temasları sayesinde Çayırlı’nın kanalizasyon ve alt yapıdan kasaba okulunun tamamlanmasına, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan sağlanan hibe yardımından İller Bankasından alınan kredi desteğine uzanan geniş bir yelpazede hizmet kervanına sahne olduğunu ifade eden Kılıç, projelere bir yenisinin daha eklendiği müjdesi verdi.

 

Kasabanın ana arteli olan ve birçok yerleşim yerinin mağduriyetini ortadan kaldırarak Çayırlı’ya yeni bir çehre kazandıracak olan dere ıslahı projesine yakında başlanıyor. Kılıç, Ilıcak Deresi taşkın koruması projesinin ihalesinin önümüzdeki günlerde gerçekleşeceğini inşaat yapım işine de bu yıl içerisinde başlanacağını söyledi. Vatandaşları önemli oranda rahatlatacak olan proje için oldukça yoğun mesai harcadıklarını kaydeden Başkan Devlet Kılıç, kasabaları için hayal olan proje ve hizmetlerin Kavaklıoğlu sayesinde gerçek olduğunu da vurguladı.

 

Başkan Kılıç: Vekilimiz Kavaklıoğlu’na müteşekkiriz

Dere ıslahı projesiyle Çayırlı’ya bir büyük hizmet daha kazandırılacağını ifade eden Çayırlı Belediye Başkanı Devlet Kılıç açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Çayırlı olarak son dönemde aldığımız desteklerden memnunuz. Ancak ana artel üzerindeki yerleşim yerlerinin bazı mağduriyetleri vardı. Bunun için de bir taşkın koruma projesi hazırladık. Proje, vekilimizin DSİ Konya Bölge Müdürlüğü ile görüşerek sürecin hızlandırılması talebi sonucu programa alındı. Alpaslan Kavaklıoğlu’na kasabamıza yönelik ilgi ve desteklerinden ötürü teşekkürü bir borç biliyoruz. Yıllardır biriken sorunlarımız onun sayesinde bir bir çözüme kavuşuyor. Çayırlımıza bir taş çakılmasına vesile olanlardan, insanlarımızın ihtiyaçlarını giderenlerden, gelecek nesillere övüneceğimiz bir şehir bırakmamızı sağlayacak hizmetleri kazandırandan Allah razı olsun. Projelerimiz ara vermeksizin sürecek, vekilimize güveniyoruz”.

 

Editör: TE Bilişim