Büyük Birlik Partisi Niğde Milletvekili Adayı Bünyamin Karataş, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 12 Haziran seçimlerinde oylarının katlanarak büyüyeceğini ifade eden Karataş; “Bizler büyük birliktelik için her evden bir oya talibiz! Halkımızın isteklerini göz önünde bulundurarak, halkı rehaf ve mutluluk içinde yaşatmaya, ülkeyi bölünmez bütünlüğüyle savunmaya hazırız” dedi.
 
12 Haziran seçimlerine sayılı günler kala siyasi partiler seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Büyük Birlik Partisi Niğde Milletvekili Adayı Bünyamin Karataş, önceki gün Merkez’e bağlı köy ve kasabaları gezerek seçmenlerden partisine destek istedi.
 
Büyük Birlik Partisi’nin 12 Haziran’da her türlü engellemelere rağmen seçim barajını aşacağını ifade eden Karataş, halka hitaben yaptığı konuşmada “Bugün ülkemiz gerçek anlamda bir ekonomik darboğazın içinden geçmekte, ahlaki yozlaşma en üst seviyeye çıkmakta, bir avuç çapulcunun bölme planları hayata geçirilmektedir. Bizler bu sürece dur diyecek Büyük Birlik kadroları ile gidişata dur demek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Her inanan Türk gibi vatanda olan sevgimizden bir şey eksilmeden, halkı AKP iktidarından kurtarmaya kararlıyız. Bugün İmralı’daki cani cüret bularak ülkemizi tehdit ediyorsa, bunun yegane sorumlusu AKP’dir” dedi
 
Orhanlı’da Sevgi Seli
 
BBP Seçim çalışmaları kapsamında Orhanlı, Ağaçaşar, Edikli, Yerköy kasaba ve köylerini ziyaret ederek köylü ve çiftçinin sorunlarını dinledi. BBP’li Karataş, Orhanlı’da halka hitaben yaptığı konuşmada “Çiftçimiz bugün toprağa patates ekememektedir. Üretim yapamayan çiftçi ve köylü Niğde’yi terk etmektedir. Birde çıkıp Türkiye büyüyor diyorlar. Milletin gözünün içine baka baka yalan konuşuyorlar. Gerçek tüm çıplaklığıyla ortada, gerçek değişmiyor. Çiftçi, köylü kan ağlıyor. Büyük Birlik Partisi AKP’nin vurdum duymaz politikalarına karşı, birlikte mücadele edeceğiz. 12 Haziran’da her evden bir oya talibiz” dedi.
 




Editör: TE Bilişim