Türk Halk Müziği’nin beğenilen sesi Hasan Yıldırım, önceki akşam 200 kişilik iftar yemeği verdi.

Ataköy’de bulunan Nossa Costa’da gerçekleşen davete ünlü sanatçılar Bülent Ersoy ve Gülden Karaböcek’in yanısıra Şadan Kalkavan, Aziz Hortoğlu, Bayram Yıldız, Vahit Yıldız, Aziz Yeğin, Beyazıt Gürses, Şener Üşümezsoy gibi seçkin isimler de katıldı.

 
Ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Hasan Yıldırım davet boyunca tüm konuklarla tek tek yakından ilgilendi.

 
Bülent Ersoy önceki gün Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Erdoğan'ın 'Vizyon Belgesi' toplantısına katılmıştı.

 
Nossa Costa’da habercilerin bu konudaki sorularını yanıtlayan Bülent Ersoy, o toplantıya katılan kendisi gibi ünlü isimlere gösterilen tepkilere cevap verdi. Ersoy, “Ben Tayyip Bey'i seviyorum. Oyum ona. Bu seçimde kesinlikle kendisini destekliyorum. Eleştiren eleştirsin. Şimdi Tayyip Bey’in bir daveti olsa ilk önce seve seve ben giderim " diye konuştu.

 
Herkesin demokrasinin değerini bilmesi gerektiğini, kendisinin demokrasinin kıymetini en iyi bilen kişilerden biri olduğunu kaydeden Bülent Ersoy şöyle devam etti:
 
"Bu ülkenin bir devlet başkanı olan Kenan Evren bana yıllarca sahne yasağı koydurdu. İşsiz kaldığım dönemde tam sekiz yıl sonra 'Seni Kenan Evren'e götürelim, elini öp' dediler. Ne münasebet efendim? Ne öpecekmişim ben onun elini? Gitmedim, öpmedim. Hayatım boyunca hiç el, etek öpmedim. Bir gün İbrahim Tatlıses'in bir işinde aynı masada oturduk. Otel açılışı olması lazım. Kurdalayıda o er kişi kesiyor. Şimdi er olan ressam o zat. Yuvarlak masada oturduk ama selam dahi ermedim.



 
Editör: TE Bilişim