Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Bayındırlık ve İskan İl Müdürü Ahmet Akaycan’ı, Harita Mühendisleri Odasını, Kamu-Sen ve KESK’i ziyaret etti.
 Kurum ve Kuruluşlara ziyaretlerini sürdüren Başkan Akdoğan, ziyaretlerinde Niğde’nin tanıtımı için hazırlattığı “Medeniyetlerin Yaşatıldığı Şehir” kolajını hediye ediyor.
Niğde Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü ziyaretinde belediyenin şehrin tanıtımı için yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Akdoğan; “Niğde Belediyesi logosu bizim dönemimizde yaptığımız bir logo. Belediye logosunun değiştirilmesi Belediye Meclisinde oy birliği ile alınan karar sonucu gerçekleşmiştir. “Medeniyetlerin Yaşatıldığı Şehir” de bizim sloganımız olarak ortaya çıktı. Hazırlatmış olduğumuz kolaj çalışmasını da tüm kamu binalarına derneklere ve tüm sivil toplum kuruluşları ziyaretlerim de sunuyorum. Niğde’nin tanıtımına önce Niğde’den başlayarak devam ettik, devam ediyoruz. Bunun yanı sıra 10 tane ilde Niğde’nin tanıtımı için çalışma başlattık. Niğde’mizin tarihi ve doğal güzelliklerinin yer aldığı bilbord çalışmalarımızla farklı şehirlerde ilimizin tanıtımını yapacağız, bunun startını verdik” diye konuştu.
 Ayrıca Niğde Harita Mühendisleri Odasını da ziyaret eden Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Sivil Toplum Kuruşlarına ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Biz her türlü makul ve mantıklı teklife Belediye Başkanı olarak açığız. Belediye Başkanı olarak siyasi düşüncesi ne olursa olsun, insanlar arasında hiçbir farklılık gözetmiyoruz. Sonuç olarak her ne kadar siyasi bir partinin listesinden seçilmiş olsam da bu şehre, bu şehrin il sınırları içerisinde yaşayan herkese hizmet etmek için seçildim” dedi. 
Diğer yandan Niğde Karadenizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Uysal yönetim üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ı makamında ziyaret etti.
 
Editör: TE Bilişim