Niğde Ülkü Ocakları Türk Gençliği Sessiz Kalmayacak adlı yürüyüş düzenledi.
 
Geçtiğimiz gün Niğde Ülkü Ocakları önünden başlayan ve Türkiye üzerinde oynanan oyunlara tepki niteliğinde yapılan yürüyüşe Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Olcay Kılavuz, Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Bulat, Niğde Ülkü Ocakları’na mensup çok sayıda ülkücü katıldı.
 
Yürüyüş öncesinde Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Bulat bir basın açıklaması yaptı. Açıklamasında ülkenin götürülmek istenen kaos ortamına karşı ülkü ocaklarının her zaman uyanık olacağını söyledi.
 
 Başkan Bulat açıklamasında ayrıca “Bu yürüyüş, Türk gençliğinin artık kendi öz yurdunda hakir görülmemesi gerektiğinin ayak sesidir. Doğuda, Güneydoğu’da cennet vatan için şehit düşmüş Mehmetçiklerimizin huzuruna dualarla yürüyeceğiz. Türk Milleti olarak milli ve manevi duygularımızı hiçbir zaman kaybetmedik ve hiçbir zaman kaybetmeyeceğimizi yüksek sesle haykıracağız.
 
Vatan toprağımızda cellâtların kol gezdiği bu dönemde sükût ile bekleyen Türk gençliği zamanı geldiğinde bir bozkurt edası ile haykıracak ve düşmanlarını alt edecektir.
 
Tarih bizim, vatan bizim, bayrak bizim, arşta yankılanan ezan bizimdir. Bizim kalacaktır ve ebediyete kadar nazlı hilalde can bulacaktır.”dedi.
 
Program öncesinde Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Olcay Kılavuz’da bir açıklama yaptı.
 
Konuşmasında Ülkücülerin her zaman dimdik ayakta durduğunu belirten Genel Başkan Yardımcısı Kılavuz “Türkiye’nin Güneydoğusu ve Doğusunda yaşanan elim hadiseler gerçekten yüreklerimizi yaralamaktadır. Yaşanan gelişmeleri Ülkücü Gençler olarak yakından takip ediyoruz. Bir yerde polisimiz taşlanıyor, bir yerde askerimiz kurşunlanıyor. Milletvekili sıfatını taşıyan bölücüler polisimize tokat atıyor. Belediye başkanı sıfatı taşıyan bölücüler polis panzerlerimizin üzerine çıkarak nutuk atıyor. Bir yerde Türk bayrağını indirmeye çalışıyorlar. Başka bir yerde Atatürk’ün büstüne sözde pkk paçavraları asılıyor.
Kimse bu vatanın sahipsiz olduğunu sanmamalıdır. Bu toprakların bedeli canlarla ödendi. Bozkurtlar yaşadığı müddetçe kimse de bırakın bölücülük senaryolarını dile getirmeyi, hayallerinden bile geçiremeyeceklerdir. Ülkemiz üzerinde yaşanan tüm gelişmelere baktığımız zaman bu gerçekleşen olayların ülkü ocaklarının sabrını demeye yönelik yapıldığını görüyoruz. Ama bilmiyorlar ki sabrımız azmimizin üzerindedir. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü uğruna zamanı geldiğinde canımızı vermeye hazırız. Ülkücü hareket vatan için ne yapabileceğini zamanında kanıtlamıştır. Ülkücü hareket içerisinde 5 Bin’den fazla vatan evladı bu toprakların bölünmez bütünlüğü uğruna hayatını feda etmiş ve şehit olmuştur.

"Bozkurtların Ayak Seslerini duyun, kendinizi düzeltin"
 
Yaşanan kışkırtmalar karşısında dikkatli davranmak zorundayız. Vatan coğrafyası üzerinde oynanan oyunlar gibi ülkücü hareketin içerisinde de oyunlar oynanmaya çalışılmaktadır. Farklı siyasi partilerin himayesine geçip, daha sonra kendisini ülkücü addeden birkaç kendini bilmez güruh, bakıyorsunuz Başbuğumuza methiyeler düzüyor. Fakat Liderimiz Devlet Bahçeli hakkında kendini bilmezce konuşuyor. Kendi fikirlerini ufak çıkarlar doğrultusunda satan zavallılar bilmelidir ki Ülkücünün yeri ülkü ocaklarıdır. Siyasi çizgisi de MHP’dir.
 
Bugün Ülkücü camia üzerinde oynanan oyunların kimler tarafından organize edildiğini biliyoruz. Ülkücü camia’ya yönelik yapılan hamleler ülkücülerin siyasi çizgisi MHP’yi meclis dışı bırakmak içindir. MHP meclis dışında kaldığı zaman bölücüler istedikleri gibi at koşturacaklardır. MHP’nin mecliste olması ise onların önünde bir set teşkil etmektedir.
 
         Türküm demenin suç sayılmaya başlandığı, Andımızın okullardan kaldırılmaya çalışıldığı, Ne Mutlu Türküm vecizesinin unutturulmaya çalışılması açıkça Türk milletini ve devletini bölmekten başka bir şey değildir. Kendini bilmez bölücüler topluluğuna buradan bir kez daha sesleniyorum. Bozkurtların ayak seslerini duyun ve kendinizi toplayın. Yoksa Bozkurt pençesi yakın zamanda sizleri yakalayacaktır.”dedi. Program Ülkücü Gençlerin Niğde Askeri Şehitliğine kadar yürümesi ve şehitliği ziyaret etmeleri ile son buldu.
 
 
Editör: TE Bilişim