Milliyetçi Hareket Partisi seçime sayılı günler kala çalışmalarına devam ediyor. Bor'da halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Milliyetçi Hareket Partisi heyetinin yüzleri güldü.

Milliyetçi Hareket Partisi 2. sıra Milletvekili adayı Ahmet Özbek yaptığı açıklamada '' Borlu hemşerilerimiz vicdan sahibi insanlardır. Neyin ne olduğunu iyi bilirler. Artık sizde fark ettiniz. Bir şeyler yanlış gidiyor. Buna siz dur diyeceksiniz. Verin şansı bize ülke nasıl yönetilir bütün dünyaya gösterelim. Biz bütün hemşerilerimizin iyiliği için buradayız. Olmaya da devam edeceğiz. Borlu hemşerilerimizin ilgisi bizi mutlu ediyor. Bizleri bağırlarına bastılar. Borlu hemşerilerimizin vatan sevgisi de MHP sevdasıda farklıdır. ''dedi.

 Terörü biz bitireceğiz

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Vedat Bayram '' Şunu gönül rahatlığıyla söylemek istiyorum. 15 yılda terör bitti mi? Hayır bitmedi. Arttı mı? evet arttı. Olmamış bir şey oldu. Ankara'nın göbeğinde, başkentimizde bomba patladı. Ulusal manada statümüz geriledi. Terörü biz bitireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Hayat pahalılığı ortada. Kim emekli maaşıyla rahat geçine biliyor? Hangimiz asgari ücretle ev araba alabildik. Malımıza mal katamadık tan sonra karın tokluğuna çalışmak neye yarar. Bu dünya'ya 1 kere geldik. Ondada rahat mutlu zengin bir şekilde yaşayamadıktan sonra neye yarar. 15 yılda olanlar ortada. Sıra artık Milliyetçi Hareket Partisi’nde. Ben Bütün insanlarımızın zengin refah içinde, mutlu bir şekilde yaşamalarını istiyorum. Bunu da size sağlayacağıma söz veriyorum. Borlu kardeşlerim arsıza, hırsıza, çözülmeye dur diyecektir” dedi.''


Editör: TE Bilişim