MHP Niğde  İl Başkan Adayı İş Adamı Mimar Hakan Er bu hafta sonu Pazar Günü yapılacak olan  MHP İl Başkanlığı kongresinde Bor İlçe delegelerinden destek geldi.

 

Bilindiği üzere Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı kongresinde  MHP’nin İl Genel Meclis Üyesi Tahsin Eren ve İş adamı Hakan Er  aday olduklarını açıklamışlardı.

 

Hafta sonu yapılacak olan kongrede Bor İlçesinin 135 İl delegesinin hangi yönde oy kullanacağı merak ediliyordu.  Bu hafta Salı gecesi toplanan MHP Bor İlçe Yönetimi ve İl Delegeleri istişare yaparak büyük çoğunlukta Hakan Er’i destekleme kararı aldılar.

 

Bu akşam İl Başkan adayı Hakan Er’in de olduğu Bor İlçe Parti Merkezinde toplantı yapıldı. Toplantıya Aday Hakan Er’ Bor İlçe Başkanı Şefik Çalgın , Çukurkuyu Belediye Başkanı Rüstem Tümen, Parti yönetimi ve il delegeleri katıldı.

 

Yapılan toplantıda İlçe Başkanı Şefik Çalgın, “Dün parti yönetimi, parti kurulları ve il delegeleri ile yapmış olduğumuz istişare toplantısında arkadaşlarımızın büyük bölümü ki yüzde 99 diyebileceğimiz bir oranla İl Başkanı Adayı  Hakan Er’ yönünde oy kullanmamız konusunda görüş bildirdi. Hakan Er’in hayırlısı ile il başkanı seçilmesi durumunda ilk hedefimiz  Niğde merkez, Bor ve bütün beldelerimizde belediyeleri kazanmak olacaktır. Allah’ın izniyle hep beraber , birlik beraberlik içerisinde diğer aday olan arkadaşlarımızı da kucaklayarak  çok çalışacağız ve bunu başaracağımıza inanıyorum” dedi.

 

İlçe Başkanı Çalgın, Hakan Er’in talebi ile genel merkez ve il yönetimi için isim belirlenmesini de dünkü toplantıda görüşüldüğü ve bu konuda il yönetimi için teşkilatçılığına ve ülkücülüğüne inandığım Turan Uçan arkadaşımızı  kabul ettiği takdirde il yönetimine katılmasını istiyorum” dedi.

 

Halen İl Başkanlığı görevinde bulunan Şakir Sevdi ‘de toplantı da bir konuşma yaparak birlik beraberlik mesajı verdi ve kongreye herkesi davet etti.

 Programda bir konuşma yapan Aday Hakan Er ; “Allah nasip ederse 25 Mart’ta yapılacak olan il başkanlığı kongresinde adayım. Başta Bor İlçe Başkanı Şefik Beye ve yönetimine siz değerli partililerimize teşekkür ediyorum. İnşallah bu teveccühe layık olmaya çalışacağım. Şundan emin olunuz ki bu güne kadar adamın adamı olmadım bundan sonra da olmayacağım. Bizim üzerimizde her zaman teşkilatımız olacaktır ve genel merkezimiz olacaktır. Sizlere söz veriyorum, inşallah Milliyetçi Hareket Partisini yerel ve genel iktidarlara taşıyacağız. Önce Allah’ın ve sonra da delegenin takdiri ile hayırlısı ile 25 Mart’ta İl Başkanı seçildiğimde tekrar Milliyetçi Hareket Partisini zirve yaptıracağız bundan hiç kuşkunuz olmasın, kadın kolları çalışmalarımıza daha çok önem vereceğiz. Ar-Ge çalışmalarını yoğunlaştıracağız bu konuda akademik kesimlerden destek alıyoruz. Hep birlikte güzel çalışmalar içinde olacağız. Bunlar birlik ve beraberlik içerisinde olacak. Sizlerin desteklerini bekliyor ve ilginize teşekkür ediyorum”  dedi. 


Editör: TE Bilişim