Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleriyle birlikte Bor Üstün Park’ta bir basın toplantısı yaparak,  Başbakan Erdoğan’a destek olacaklarını ve çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

 

Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, beraberinde Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis üyeleri ile birlikte Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’a destek verilmesini istedi.

 

Başkan Erat yaptığı açıklama da ; Bilindiği üzere 10 Ağustos Türkiye’nin dönüm noktalarından birisi olacak. Türkiye Cumhuriyeti’nde ilk defa cumhur yani halkımız ilk defa Cumhurbaşkanı nı  seçecek, Bu seçim bir kilometre taşı inşallah memleketimiz için ilimiz ve ilçemiz  hayırlara vesile olur. Bu noktada özellikle hemşerilerimizden özellikle oylarını kullanmalarını vatandaşlık görevini yapmalarını istiyoruz”dedi.

Başkan Erat konuşmasının devamında; Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin 1923 yılında kuruldu. 2023 yılında ise Cumhuriyetimizin 100 yılında hepimizin arzusu şu, Dünya’da ilk 10 devlet arasına girmek, Dünya’da en güçlü ülke olmak için, hepimizin gururlar, huzurla, kardeşçe yaşayabilmesi için 10 Ağustos ülkemiz için bir kilometre taşıdır. Ülkemizde bir çok yeniliğe imza atan, halkımızın içinden çıkan, 12 yıldır bu ülkemizi yöneten Milletin Adamı Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ben ve  meclis üyelerimiz, il genel meclis üyelerimiz olarak desteğimizin tam olduğunu  belirtmek istiyoruz. 10 Ağustos’tan sonra Başbakanımızı Cumhurbaşkanı seçerek İnşallah önümüzdeki dönem yeni bir Türkiye’de,  yeni bir Türkiye’de hep beraber yaşarız, Yepyeni aydınlık bir Türkiye’de 10 Ağustos’ta buluşuruz diye düşünüyoruz. Bu noktada bütün halkımız, bütün Borlu hemşerilerimizden Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmalarını istiyoruz.”dedi. 





Editör: TE Bilişim