MHP Niğde Milletvekili Adayları Hikmet Bekil, Hüseyin Alınak,  Niğde’nin tek kadın adayı Mahide Yaramış ile birlikte Mhp İl Başkanı Şakir Sevdi, Bor İlçe Başkanı Mustafa Tecimer ve partililerden oluşan heyet ile   Bor halkının derdini dinlediler, Bor İlçemizin sorunları hakkında fikir alışverişinde bulundular.
 
 
MHP Niğde Milletvekili Adayı Hikmet Bekil, Borlu vatandaşlarla sohbetinde ; “Borlu hemşerilerimizle sık sık bir araya geliyoruz. Hemşerilerimizi dinlediğimizde edindiğimiz intiba son derece olumsuz. Bor İlçemiz ekonomik olarak her geçen gün daha kötüye gidiyor. Hemşerilerimiz ile konuştuğumuzda bu günün , dünden daha kötü olduğunu belirtiyorlar. Küçük esnaf iş yapamadığından şikayetçi, gençler işsizlikten kaynaklanan geleceklerinden endişeli, KPSS ve YGS sınavlarında meydana gelen şifre olayı, devlete güvenlerini büyük ölçüde sarsmış sınava giren gençlerin aileleri devletin hiçbir kurumuna güvenemez hale gelmiş. Bölücü örgüt yandaşlarına yapılan müsamaha ve hükümet tarafından yapılan bilinçli ayrıştırma ve kamplaştırma politikaları insanları umutsuzluğa sevk etmiş olduğunu gördük. Bu durumdan son derece üzüntülüyüz. “dedi.
 
Bor İlçemizde 9 yıldır ne değişti?
 
Bekil konuşmasının devamında ; “ Bütün ülkede olduğu gibi Bor İlçemizde AKP Hükümetinin yıkım projelerinden nasibini almış. 9 yıldır tek başına iktidar oldukları ve bütün kurum ve kuruluşlara   hakim oldukları halde , vatandaşın sofrasındaki zeytin artmamış, çocuğuna iş-aş sağlanmamış, terör tehdidi azalmamıştır. Akp hükümeti 9 değil, 99 yıl daha iktidar olsa Borlu hemşerilerimiz için hiç bir şey değişmeyecek aksine her geçen gün daha kötüye gidecektir.
 
“Borlu ile dertlenen değil, kendi gelecekleri meşgüller”
 
Çünkü Borlunun derdi ile dertlenen değil, yandaşın istekleri ile meşgül bir hükümet var karşınızda. Milli değil… gayri milli, ayrıştıran, kamplaştıran bir hükümet var karşınızda. 12 Haziran’da bu hükümete  yeter artık denilecek…  Borlular  12 Haziran’da makus talihlerini yenecekler.”dedi.
 
 
“Umudunuzu kaybetmeyin tek güven noktanız MHP var”
 
Bor’da esnaf ve vatandaşlarımız ile sohbet eden Milletvekili adaylarından Hüseyin Alınak ise  “ Hemşerilerimiz ile konuştuğumuzda herkeste bir gelecek korkusu oluşmuş, ne esnaf işinden, ne memur maaşından, ne öğrenci geleceğini belirleyecek girdiği sınavdan memnun,  herkes umutsuz… Ancak onlara umutlarını kaybetmemelerini oluşan siyasal ortamda tek umutlarının MHP kaldığını seçim programımızdaki bir çok sosyal ve ekonomik projeler ile anlatıyoruz.”dedi.
 
MHP Adayları Bor İlçesinde gördükleri ilgiden son derece memnun olduklarını belirtiler.
 
 
Editör: TE Bilişim