. Bor  Belediyesi Yenimahalle Düğün salonunda yapılan etkinliğe katılım yine yoğun oldu.

ÇOCUKLARIMIZA UMUT OLACAKTIR
Etkinlik öncesi salonu dolduran kalabalığa kısa bir konuşma yapan Bor İlçe Başkanı Nazmi Konuş; Türk İslam Ülküsünü Bor’da sokağa, pazara, her eve, her insanımızın hayatına yansıması için verdiğimiz mücadelede bu yerel seçimlerin katkısı çok büyük olacaktır. Türklük bedenim, İslam ruhum, ruhsuz beden olmaz, adalet, iman ve ahlakın hakim olacağı bir Bor, evliyalarımızın, enbiyalarımızın ve övünç kaynağımız şehitlerimizin ruhlarını şad edecektir. Çocuklarımıza umut olacaktır, kutlu yürüyüşümüzde üzerimize düşen sorumluluğunu bizim gönlümüze verecektir. 31 Mart yerel seçimlerinde Ülkücü hareketi iktidar yapmak bizim boynumuzun borcudur” dedi.

BU İLÇEDE BELEDİYE BAŞKANI OLMAK BÜYÜK İDDİALARI ORTAYA KOYMAYI GEREKLİ KILAR
Daha sonra kürsüye sloganlarla ve alkışlarla MHP Bor Belediye Başkan Adayı Mustafa Tecimer geldi. Mustafa Tecimer konuşmasında; Bugün burada bir tarihin yazılışına şahit oluyorsunuz, bugün burada yeniden dirilişin destanına şahit oluyorsunuz. Çünkü bizler sizlerle birlikte, kırılmadan, darılmadan, küsmeden, birlik ruhu içinde yaşadığı şehre karşılıksız hizmet etmeyi ilke edinen insanlarız. Bu yüzden diyorum ki sizinle birlikte yürümek büyük şereftir. Bizler için Bor’a hizmet etmek yüce bir sedvadır. Sevdamız Bor…  Bu sevda yaşadığımız şehirden büyük Türk Coğrafyasına  yayılan büyük bir idealinin adıdır. Bu ideal uğruna sizlerin evladı olarak bende varlığını Türk Milletinin bekasına  adamış bir hareketin her kademesinde görev almış bir Türk milliyetçisi olarak sizlere güvenerek, sizlerle birlikte  bu yola baş koydum. Ömrümü verdiğim davama ve sokağını her beldesini, her köyünü karış karış bildiğim  memleketime daha faydalı olmak için sizlerle birlikte yürümek için yola çıktım. İlk çocukluğumuzdan bu yaşımıza kadar  bütün ömrümüzü şekillendiren ve umudumuzu diri tutmamızı sağlayan, bu ilçeye belediye başkanı olmak yani büyük iddialar ortaya koymayı gerekli kılar. En başta sizlere layık olmalıyız, ardından şehadet şerbeti için şehitlerimize layık olmalıyız” dedi.

SİZLERİ MAHÇUP ETMEMEK İÇİN VARIZ, BİRİZ BİRLİKTEYİZ
Sık sık alkış ve sloganlarla konuşması kesilen Mustafa Tecimer konuşmasının devamında; Hazırladığımız projeler ile, İl genel ve belediye meclis üye adaylarımız ile partimiz ve teşkilatımızın bütün bölümleri ile yaratılmışların en şereflisi olarak gördüğümüz insanlarımıza karşılıksız hizmet etmek için yola çıktık. Bizler varlığını Türk Milletinin bekasına adamış bir hareketin temsilcileri olarak, yaşadığımız topraklarda faydalı olmak için Milliyetçi Hareket Partisi olarak gönüllerin fethine talip olduk. Gece gündüz demeden çalışıyoruz ve çalışmaya da iki daha devam edeceğiz. Allah’ın izniyle Anadolu’ya rahmet gibi yağıp biz geleceğiz. Ben inanıyorum ki Allah’ın izniyle Bor Belediye Başkanlığını kazanacağız, kazandığımız zamanda Bor İlçemizde yaşayan her insanımıza adalet ve liyakat ile hizmet edeceğiz. Kararlarımızı istişareler ile alacağız. Üretken belediyecilik anlayışı  ile hem ekonomik, hem toplumsal hem de kültürel projelerimizi hayata geçireceğiz. Şimdi sizlere sormak istiyorum, bu yolda bizimle yürümeye var mısınız?  Bizlerde sizleri mahcup etmemek için varız, biriz ve birlikteyiz“ şeklinde konuştu.

“BURADAN MÜJDEYİ VERİYORUM, BU İŞ BİTMİŞTİR”
Mustafa Tecimer salonda bulunan MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir’e, MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya’ya ve İl Başkanı Cumali İnce’ye hitaben “ Bugün burada iş bitti diyorum, buradan İl Başkanıma ve Parti yöneticilerime müjdeyi veriyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

MHP Adayı Mustafa Tecimer’in konuşmasının ardından  MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir ve MHP Genel Sekreter Yardımcısı  Fatih Çetinkaya salonda bulunan vatandaşlara birer konuşma yaptılar.

Bor Belediyesi Yenimahalle Düğün Salonunda  yapılan toplantının ardından seçim bürosuna geçen partililer seçim bürosunda seçim yasaklarından önceki geceyi sohbet ederek birlik ve beraberlik içinde geçirdi.
 
 
Editör: TE Bilişim