Bor Belediyesi  Kentin içi caddelere 50 adet Reklam Panoları (Bilboard) Bor’da boy gösterdi.
Reklam amaçlı, içten aydınlatmalı, çoğu ışıklı olacak reklam panoları, kent merkezinde belirlenen noktalara yerleştirilmeye başlandı.
 
Bu kapsamda kent içinde billboard ve dev reklam panoları baştan aşağıya bilgilerle Bor’u yansıtacak ve kenti baştan aşağı bilgilerle yenileyecek. 
Kent içini süsleyecek reklam panoları; Raket adı verilen İki yüzlü reklam vitrini, Işıklı kule veya Dev LED reklam panosuadı verilen Kent Bilgi Bankası'ndan oluşuyor. Mevcut üstü kapalı duraklar yenilenirken, bunlara yeni duraklar ilave edilecek. Kent içinde, mevcut otobüs durakları başta olmak üzere ana caddelere modernize edilmiş yeni duraklar konacak. Mevcut duraklar mahalle aralarına kaydırılacak.

Dev LED REKLAM PANOSU BOR'DA.
 
Türkiye'de büyük kentlerde yoğun kullanılmakta olan, reklam amaçlı ışıklı kent mobilyaları Bor'da hayata geçiriliyor. Dev Led Reklam Ekran,  adı verilen Kentin Bilgi Bankası olarak NUR ŞEHRİ  sloganı  öne çıkıyor. Kent Bilgi Bankası; İstasyon Caddesi'nde Bahçeli Kahve önü, 50.Yıl Sitesi önünde yeni yapılan havuz ve şelale alanına veya eski tarihi Hükümet Meydanında bulunan alan önü olmak üzere 3 noktaya konulması da düşünülüyor.
 Bor ilçemiz ve bölgesiyle ilgili tüm bilgilerin yer alacağı;  Dev  Led Reklam Panosun' da Bor kent haritası, Bor’un tarihi, turistik yerleri, otelleri, bulunacak, Adres bilgilerinin de yer alacağı kent bilgi bankalarında, İlçe belediyelerinin projeleri ve etkinlikleri hakkında bilgiler, şehir içi ulaşım bilgileri ile önemli ve acil durumlar için gerekli bilgi, adres ve telefonlar, özel reklamlar da  yer bulacak.
 
Editör: TE Bilişim